Augsburg bez najboljeg izlazi na megdan Partizanu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.12.2015.
16:49
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Augsburga Markus Vajncirl rekao je da se Raul Bobadilja nalazi pod znakom pitanja za duel sa Partizanom zbog navodne povrede skočnog zgloba.

Beta/AP Photo/Kerstin Joensson
Beta/AP Photo/Kerstin Joensson

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Augsburg doputovala je tokom popodneva u Beograd gde će bundesligaš u četvrtak odmeriti snage sa Partizanom u okviru 6. kola grupne faze Lige Evrope.

Uoči polaska za Beograd trener Augsburga Markus Vajncirl govorio je o kadrovskoj situaciji u ekipi i tom prilikom istakao da se Raul Bobadilja nalazi pod znakom pitanja.

Najbolji fudbaler Augsburga navodno ima problema sa povredom skočnog zgloba ali treba uzeti u obzir da je Bobadilja za vikend igrao protiv Kelna i da posle toga nije bilo reči o bilo kakvoj povredi.

Sasvim je izvesno da se radi o taktici trenera Augsburga jer je poznato da u taboru Partizana Raula Bobadilju vide kao najveću pretnju uoči sutrašnje utakmice.

Izvesno je, međutim, da trener Augsburga u četvrtak neće moći da računa na povređenog Ragnara Klavana, kao i na suspendovane Dominika Kora i Aleksandera Esvajna.

Utakmica 6. kola grupne faze Lige Evrope između Partizana i Augsburga na programu je u četvrtak od 21.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 09.12.2015
19:52

Mislim da ce Bobadilja sigurno igrati.. Samo zeli da vas navuce malo.. Takticke igre pred utakmicu

avatar
Stanko Bacic
Wednesday, 09.12.2015
19:19

Jedan problem manje.IDEMO!

avatar
bora majstor
Wednesday, 09.12.2015
18:07

pa dobro ako je rekao da je povredjena a istrci na teren onda treba sve uciniti da bude povredjen i da ga sa terena iznesu .

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 09.12.2015
20:13

E bravo ti ga majstore

avatar
degrobarizator
Wednesday, 09.12.2015
22:37

Iskreno ono od cega najvise treba da strepite je mogucnost da zaradite crveni karton, a kandidata ima pocev od Dzigija kome to uvek visi nad glavom pa do Cirkovica i Brasanca. Nije provokacija, samo konstatacija.