Atletiko i Groningen traže pojačanja u Humskoj!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.01.2016.
09:36
Izvor: Sportske.net

Omladinska škola predstavlja najveće blago fudbalskog kluba Partizan godinama unazad, pa tako ne treba da čudi što su Atletiko iz Madrida i Groningen bacili oko na dvojicu dečaka koji su školovani u "Zemunelu".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Godinama unazad omladinska škola fudbalskog kluba Partizan predstavlja nepresušan rudnik dijamanata na kojima su crno-beli zaradili malo spram vrednosti koje su momci stasali u "Zemunelu" kasnije ostvarivali na evropskom tržištu.

Ne treba podsećati na to koji su sve igrači ponikli u SC Teleoptik ostvarili transfere u velike evropske klubove, a ove zime se javilo novo interesovanje za dvojicu omladinaca kluba iz Humske.

Vezni fudbaler Filip Čermelj (17) nalazi se na meti madridskog Atletika čiji su skauti pratili igre Partizanovog igrača u Omladinskoj ligi Srbije.

Pored pomenutog igrača postoji interesovanje za još jednog momka koji se fudbalski školuje u SC Teleoptik u Zemunu.

Holandski Groningen pokazao je interesovanje za stipendistu Miloša Kukolja (17) koji je već debitovao za prvi tim Partizana u poslednjem kolu prethodne sezone.

Talentovani napadač zaigrao je za prvi tim crno-belih u Čačku a interesatno je da sa Partizanom još uvek nije potpisao profesionalni ugovor, pa ostaje da se vidi da li bi Groningen mogao da ga "preotme" od srpskog šampiona.

Jasno je da interesovanje za dvojicu pomenutih igrača nije ništa novo jer su evropski fudbalski velikani već navikli na to da u Humskoj po "akcijskim" cenama mogu da dobiju "robu" ekstra klase.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black Tooth
Monday, 18.01.2016
15:02

ostavite nasu decu na miru! zato i jesmo tu gde smo!

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 18.01.2016
13:53

Najbolja skola fudbala u Srbiji!

avatar
Johny Bro
Monday, 18.01.2016
20:29
avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Tuesday, 19.01.2016
01:01

Zapravo u evropi!Hvala na ispravci!

avatar
REVOLT SPT
Monday, 18.01.2016
11:21

Stvarno nema smisla, gde su bili do sada...