Ašćerić zove navijače u Humsku

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.05.2016.
18:07
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Napadač fudbalskog kluba Vojvodina Nikola Ašćerić pozvao je navijače superligaša iz Novog Sada da u velikom broju dođu na utakmicu poslednjeg kola plej-ofa i pomognu ekipi da izbori plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine upisali su za vikend treću uzastopnu pobedu u plej-of fazi domaćeg šampionata pa su kolo pre kraja došli u poziciju da se bore za drugo mesto na tabeli.

Novosađani su u okviru 36. kola savladali čačanski Borac rezultatom 2:0, a strelac drugog pogotka za Vojvodinu Nikola Ašćerić objasnio je šta je bio ključ za uspeh u Čačku.

"Utakmica protiv Borca nam je sigurno bila jedna od najtežih ove polusezone. Osećao se pritisak pobede, ali mislim da smo zahvaljujući sjajnoj atmosferi iz svlačionice, bukvalno od prvog minuta, pokazali da mnogo više želimo pobedu" rekao je Ašćerić.

Vojvodina se kolo pre kraja šampionata nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa 36 osvojenih bodova, koliko ima i četvrtoplasirani Čukarički, dok drugoplasirani Partizan ima samo bod više pa je trka za drugo mesto na tabeli u potpunosti otvorena.

Ekipa Nenada Lalatovića za vikend gostuje upravo Partizanu što znači da će meč u Humskoj direktno odlučivati o poretku na tabeli, a pitaće se i Čukarički i Radnički iz Niša koji igraju protiv Radnika i Crvene zvezde.

"Pritisak uvek postoji, ali to nije ono što treba da nas poremeti. Videli ste i sami kakvu smo podršku imali na našem stadionu u prethodnom kolu, pa zato očekujem da će naši navijači doći u što većem broju na stadion Partizana i da ćemo se zajedno radovati posle utakmice" kazao je Ašćerić pred gostovanje crno-belima.

Superligaš iz Novog Sada će za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope morati da zauzme barem četvrto mesto na tabeli ali pod uslovom da Partizan koji je osvojio Kup ostane među prva tri tima.

Derbi susret 37. kola Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine igra se u subotu, a još uvek nije odlučeno kada će početi taj meč.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Tuesday, 17.05.2016
20:03

Kad ponovo dodje dvesta grobara, bice opet prica bojkot, ovo ono. Naucili jednu frazu, pa kad vas covek pita, vi odmah bojkot. Niti ko od vas zna koga bojkotujete i zbog cega, niti neko zna sta je bojkot. Klub ionako ne zivi od para koje zaradi od karata, pa da vas bojkot ima smisla. Bas briga i igrace i upravu dal ce doci dvesta, ili trista vas. Time sto vas nema vise od nekoliko stotina samo pokazujete privrzenost i ljubav prema klubu. Ako necete ovu upravu, dodjite u sto vecem broju pa ih terajte. Bas ce prazne stolice da ih oteraju. Uprava partizana ne zna sta ce od muke kad vidi prazan stadion.

avatar
Crno-beli Novi Sad
Tuesday, 17.05.2016
18:16

Kada će se znati tačno vreme početka meča?

avatar
ipak smo mi PRVI
Tuesday, 17.05.2016
20:15

Tacano pocetak meca se vec zna.Sve utakmice zadnjeg kola se igraju od 19 sati ako se ne varam

avatar
Crno-beli Novi Sad
Tuesday, 17.05.2016
20:24

U pravu si,tako stoji na sajtu lige,ali znam da Partizan i Zvezda svoje mečeve kod kuće ne igraju u istom terminu,ali verovatno je poslednje kolko izuzetak. Hvala u svakom slučaju