Ašćerić: ''U Voši je nebitno ko daje golove, važno je da budemo tim''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.11.2016.
16:45
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Napadač Vojvodine Nikola Ašćerić (25) izjavio je da je srećan zbog pobede nad Radnikom i naglasio da u Vošinoj ekipi nije bitno ko daje golove, već samo da tim pobeđuje.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine protiv Radnika su zabeležili novu, 10. prvenstvenu pobedu ove sezone.

Napadač Vojvodine Nikola Ašćerić ističe da je zadovoljan zbog još jedne pobede “stare dame”.

''Od samog početka utakmice smo krenuli ofanzivno, jer nam je cilj bio da rano “načnemo” rivala i kasnije uvedemo utakmicu u nešto mirniji tok. Nismo u tome uspeli, pa smo u drugom delu meča dodali gas i uspeli da postignemo dva gola. Posle smo stvorili još neke šanse, koje nažalost nismo iskoristili, ali dobro, najvažnije je da smo zabeležili pobedu'', rekao je Ašćerić, a prenosi sajt kluba.

Verovatno ključni trenutak na utakmici zbio se u 54. minutu, kada je upravo on doveo Vojvodinu u vođstvo.

''Bila je to dobra akcija, u kojoj sam je bio samo egzekutor i na meni je bilo samo da prosledim loptu u mrežu. Kod nas je potpuno nebitno ko daje golove, već nam je važno samo to da ekipa pobeđuje'', ističe Ašćerić.

Do kraja jesenjeg dela sezone, ostalo je još šest kola.

''Nadam se da ćemo ostati konkurenti u trci za prvo mesto. Najvažnije je da mi nastavimo sa dobrim rezultatima i ukoliko bude tako, verujem da ćemo uspeti da se približimo Crvenoj zvezdi i do kraja se borimo za najviši plasman'', rekao je Ašćerić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke