Ašćerić ostaje u Radničkom, Nišlije već prete Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.02.2016.
12:50
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Iako je izgledalo kao ''gotova stvar'', od transfera napadača Radničkog Nikole Ašćerića u Vojvodinu neće biti ništa, pa će i ovaj fudbaler biti adut Nišlija u borbi za plasman u polufinale Kupa.

BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETA/BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Sve je bilo dogovoreno sa Vojvodinom, ali se onda pojavio neočekivani problem i posao oko transfera Nikole Ašćerića na ''Karađorđe'' je propao.

Naime, dogovoreno obeštećenje od 30.000 evra Vojvodina je nameravala da isplati u više rata, što Radničkom nikako nije odgovaralo, pa će Ašćerić i na proleće nositi dres niškog superligaša.

To je u izjavi za ''Južne vesti'' potvrdio i predsednik Radničkog Radan Ilić.

''Bili smo spremni da se odreknemo najboljeg napadača, kako bismo isplatili tri četvrtine obaveza i uspeli da registrujemo nove igrače.

Međutim, novosadski klub nije bio u mogućnosti da plati odmah punu cenu, već je ponudio da sada da 10.000 evra, a ostatak u junu, što je za nas bilo neprihvatljivo''
, objašnjava Ilić.

Međutim, ovaj nerealizovani transfer je za sobom povukao još tri, s obzirom da je i Radnički zbog zabrane registracije novih igrača ostao bez planiranih pojačanja - Petra Petrovića, Stefana Marinkovića i Elmura Kafarova iz Azerbejdžana.

Ipak, okosnica tima iz jesenjeg dela sezone je sačuvana, pa u Radničkom imaju velike ambicije i na proleće. I to ne samo u Superligi, već i u Kupu, gde će im rival u četvrtfinalu biti ekipa Partizana.

''Mislim da možemo da prođemo među četiri najbolje ekipe, jer je i u Partizanu situacija daleko od blistave. Već smo ove sezone na njihovom terenu ostali neporaženi, susret u Kupu dolazi nakon 'večitog derbija', oni će biti emotivno ispražnjeni, tako da imamo realne šanse za prolaz'',
poručio je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scepan Scekic
Sunday, 14.02.2016
17:09

Vosa toliko para zaradila od prodaje igraca,a ovamo ne moze da isplati 30 hiljada odjednom nego u ratama.Smesno.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 14.02.2016
15:29

Sva sreca pa su svi igraci ostali, dobro da Makabi nije prodao vec sada Rajkovica pa ostaje Jovanovic kod nas, ali ljudi iz uprave su nesposobni da obezbede smesnih 45.000e, e to je problem, pa za toliko mogli su jedan kredit da uzmu, smesna suma, a gubimo mozda kvalitetnog igraca ovog reprezentativca Azerbejdzana... dok ostala dvojica su bile projektovane kao rezerve na levom beku i krilu...

avatar
Grobari Slo
Sunday, 14.02.2016
14:28

Svi oni nesto prete svi su oni na nas ljubomorni!Zato sto samo mi igramo Evropsku ligu i svake godine uspesno dobijamo Uefa koeficijent......a dok jedni samo prete kako ce se bolje ziveti i ovo i ono......PARTIZAN FOR EVER

avatar
Svetski sampion
Sunday, 14.02.2016
16:34

Vama i mogu svi da prete jer ste postali mali prosecan klub.

avatar
babaroga
Sunday, 14.02.2016
21:25

Na sirotinju i zec patku diza