Ašćerić napustio "Karađorđe" zbog male minutaže

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.12.2016.
15:06
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina potvrdio je u subotu da je Nikola Ašćerić napustio "Karađorđe", a dosadašnji član Novosađana poručio je da odlazi jer želi veću minutažu.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada i napadač Nikola Ašćerić (25) rastali su se u subotu nakon manje od godinu dana saradnje pošto Beograđanin nije bio zadovoljan ulogom koju je imao u timu.

"Trenutno nemam ništa konkretno osim nekoliko najava za inostranstvo i po tom pitanju ću biti strpljiv. Odluku da odem doneo sam pre svega jer želim više da igram" kazao je Ašćerić za "Novosti".

Beograđanin je u Novi Sad stigao 1. februara 2016. godine, a od tada je u svim takmičenjima odigrao 31 utakmicu i postigao 7 golova, ali je samo 19 puta bio starter.

Pre novosadske Vojvodine Nikola Ašćerić je nastupao za beogradski Radnički, Slaviju iz Bosne i Hercegovine, Donji Srem, albanski Kastrioti, crnogorski Grbalj i Radnički iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 25.12.2016
16:46

ne lupaj, raskinut je ugovor da Vojvodina ne placa kaznu koja joj visi jer je prethodno rukovodstvo nelegalno te dovelu tu gde jesi i sad ce se sve obustaviti i puj piki ne vazi...