Aščerić: ''Golovi mi ne znače ništa, ako Voša ne pobeđuje''

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.03.2016.
14:03
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Napadač Vojvodine Nikola Ašćerić izjavio je da mu postignuti golovi ne znače mnogo ukoliko njegova ekipa ne pobedi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Napadač Nikola Ašćerić poslednje je pojačanje Vojvodine u zimskom prelaznom roku. On se svojim novim saigračima pridružio iz niškog Radničkog i to dok su bili na pripremama na Zlatiboru, ali je vrlo brzo dobio priliku i za sada, sa dva gola na dve utakmice, u potpunosti opravdao očekivanja.

Nažalost, rezultati Vojvodine na ta dva meča nisu bili onakvi kakve su očekivali navijači.

''Neverovatno da smo na dve utakmice zaredom bez pobede ostali u poslednjem minutu. Prvo u Kupu, pa sad i u prvenstvu. Protiv Rada nam je na kraju popustila koncentracija i za to smo bili kažnjeni'', rekao je Ašćerić za zvanični sajt kluba.

Samim tim, ni svom ličnom dobrom startu u novom klubu centarfor Vojvodine nije se naročito obradovao.

''To je, baš kao što kažete, samo dobar start i ništa više. Džabe golovi ukoliko ekipa ne pobedi, jer dobri rezultati tima su jedino što je zapravo važno', naglašava Ašćerić.

U narednom kolu, na “Karađorđe” stiže čačanski Borac.

''To je slična ekipa kao i prošle polusezone, kada su beležili odlične rezultate. Doduše, otišlo im je nekoliko igrača, ali su zato doveli i pojačanja. Klub kao što je Vojvodina treba na svakom meču da ide na pobedu, tu nema dileme, a na ovoj utakmici ćemo imati poseban imperativ trijumfa. Igraćemo pred našim navijačima i nadam se da ćemo ih obradovati pobedom'', rekao je Ašćerić.

Utakmica između Vojvodine i Borca na programu je u petak, sa početkom u 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 08.03.2016
16:05

zasto ne pisete vi novinari da je ovaj fudbaler i dalje po svim vazecim pravilima UEFA i FIFA pod ugovorom sa Radnickim da je cak dobio platu i za februar a bio u tom trenutku na Zlatiboru na mini pripreme Vovjodine pre duela sa Javorom, da se u pitanju mutne radnje koje ce reziti tuzba i organi UEFA koji ma je sve prosledjeno i da ce sam FSS snositi posledice a verovatno i nasi klubovi jer postoje naznake da cemo za sezonu 2016/17 svi nasi klubovi biti liseni igranja evropskih utakmica...

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 08.03.2016
20:42

O cemu ti? Mi smo ga klonirali,ovo je njegov klon! :D