Arhus vezao Acka na četiri godine

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.05.2016.
10:41
Izvor: Sportske.net

Danski fudbalski klub Arhus potvrdio je transfer golmana Radničkog iz Niša Aleksandra Jovanovića, a sportski direktor Jend Anderson izrazio je zadovoljstvo što je uspeo da angažuje mladog i kvalitetnog čuvara mreže.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Dosadašnji golman Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović (23) karijeru nastavlja u danskom Arhusu, što je u subotu najavio predsednik superligaša sa "Čaira" Radan Ilić - OVDE!

Danski klub je na zvaničnom sajtu potvrdio transfer i otkrio da je Aleksandar Jovanović parafirao ugovor na četiri godine.

"Gledali smo Aleksandra Jovanovića uživo nekoliko puta tokom proleća, a on nas je ubedio da je talentovan golman i da ume da donosi bodove svom timu. Momak ima sjajnu harizmu i uprkos svojim godinama poseduje iskustvo igranja na najvišem nivou i pod pritiskom" rekao je sportski direktor Argusa Jens Anderson.

Na zvaničnom sajtu Arhusa navodi se biografija Aleksandra Jovanovića i konstatuje se da je klub uspeo u nameri da angažuje golmana koji je bio na meti mnogih evropskih klubova i čiju klasu potvrđuje i poziv u nacionalni tim.

Aleksandar Jovanović se trenutno nalazi sa reprezentacijom Srbije u Staroj Pazovi, a svoj prvi radni dan u novom klubu imaće 20. juna kada u Arhusu počinju pripreme za novu sezonu.

Radnički iz Niša je na zvaničnom sajtu poželeo svu sreću svom dosadašnjem fudbaleru uz poruku da je ovo prvi veći transfer koji je superligaš iz Niša realizovao u prethodnih petnaestak godina.

Predsednik Radničkog Radan Ilić u subotu je izjavio da će Nišlije inkasirati 215.000 evra od prodaje Aleksandra Jovanovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke