Apel pred derbi - NE DAJTE karte redarima!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.09.2015.
18:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se u četvrtak apelom u kojem su navijači koji planiraju dolazak na 149. "večiti derbi" upozoreni šta sve ne smeju da čine.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Predstojeća subota rezervisana je za najveću svetkovinu srskog fudbala koja je mnogo puta do sada bivala upropašćena od strane huligana.

Domaćin i organzator predstojećeg "večitog derbija" s toga se oglasio apelom za javnost u kojem je navijačima predočeno kako će morati da se ponašaju.

"Apelujemo na sve koji će doći na stadion u subotu, 12. septembra, da navijaju fer i sportski, ne uskaču na teren pre, za vreme i po završteku utakmice, i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama" stoji u apelu FK Crvena zvezda.

Jedno od bitnijih uputstava za navijače tiče se ulaska na stadion i zabrane davanja ulaznica redarima koji se budu nalazili na kapijama.

"Posetioci utakmice dužni su da postupaju po zahtevima redarske službe. Treba istaći da je redarskoj službi zabranjeno uzimanje ulaznica od posetilaca. Ukoliko posetilac ima problem sa očitavanjem ulaznice iz bilo kog razloga, o tome treba da obavesti rukovodioca ulaza, nipošto da daje ulaznicu redaru" dodaje se u apelu.

Iz Crvene zvezde su podsetili da su ulaznice vlasništvo kupaca i da niko, pa ni redari, nema pravo da oduzme kartu od navijača.

Predstojeći 149 "večiti derbi" zakazan je za subotu, 12. septembar od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke