Apel fudbalera crno-belih - ''Grobari'' KUPITE KARTE, podržite Partizan!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.12.2016.
14:02
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Posle remija u Novom Sadu, ekipu Partizana očekuje još jedan težak meč, ovoga puta protiv zahuktalog Javor Matisa. U Humskoj ističu veliki značaj podrške sa tribina.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Dan uoči ove utakmice koja je na programu u nedelju od 18 časova, poziv navijačima Partizana da u što većem broju ispune tribine stadiona u Humskoj uputio je bivši fudbaler Ivanjičana, a sada standardni prvotimac crno-belih Nemanja Miletić.

Njegovu video poruku objavljenu na Partizanovom YouTube kanalu možete da pogledate u prilogu, a u razgovoru sa portparolkom kluba Biljom Obradović, levi bek crno-belih je podsetio na odličnu formu rivala koji je vezao pet uzastopnih pobeda i izdvojio nekoliko pojedinaca iz ekipe Javor Matisa.

''Igraju veoma dobar fudbal, pogotovo u poslednje vreme. Na čelu sa šefom Veselinovićem i kapitenom Milovićem svakoj ekipi znaju da zadaju dosta muka. Igraju veoma organizovano i disciplinovano. Mislim da će  biti dosta teška utakmica, ali mi smo Partizan i u glavi su nam samo nova tri boda.

Mislim da neće doći  kao i ostale ekipe sa pet igrača pozadi i braniti se, ali sve je na nama. Ako mi budemo pravi rezultat neće izostati.

Možda najveća opasnost preti od Bjedova koji  je drugi strelac lige. Treba obratiti pažnju i na Eliomara, jer  kad mu je dan, teško ga je čuvati. Ne treba zaboraviti ni na zadnjeg veznog Đokića, koji je stub u veznom redu'',
izjavio je Miletić.

On je iskoristio priliku i za podsećanje da je legenda Partizana Vladica Kovačević rođen u Ivanjici, odakle Miletić nosi sjajna iskustva.

''Bio sam u Javoru tri godine. Nosim veoma lepe uspomene iz tog kluba, dosta lepih stvari sam tamo doživeo… Lepo mesto i veoma prijatni ljudi'',
dodao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Saturday, 03.12.2016
15:48

Razmišljam o bojkotu dok Bugarin ne ode.

avatar
Saturday, 03.12.2016
15:04

Kakav Eliomar, nemoj zezati. Bogosavac je tanak u odbrani, Miletic vrlo malo daje u napadu, nadam se da ce Bogi najkasnije tamo od juna/jula negde na pozajmicu, a Miletic na klupu, treba nam bek koji podjednako dobro igra u oba pravca.