Antonov: Favoriti smo, ali to nas neće opustiti

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.06.2015.
16:13
Izvor: Beta

Jedan od najboljih u poslednjem meču naše reprezentacije protiv Meksika bio je Nemanja Antonov, a istakao je da Srbiju ne očekuje lak zadatak na narednoj utakmici.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Antonov rekao je danas da je njegova ekipa na papiru favorit u predstojećem meču protiv Mađarske u osmini finala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, ali da se zbog toga neće opustiti.

"Jedva čekamo utakmicu sa Mađarskom, a pošto smo već dugo u Danejdinu, sada se osećamo kao domaći tim... Nadam se da će to biti naša prednost. Sada smo u drugačijoj situaciji nego na utakmicama u grupi, na papiru smo favoriti, ali to nas neće nijednog trenutka opustiti. Ući ćemo u meč koncentrisano i odgovorno, ne želimo da propustimo veliku šansu da nastavimo našu 'novozelandsku bajku'", rekao je Antonov za sajt FSS.

Reprezentacija Srbije će se u osmini finala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu sastati sa selekcijom Mađarske. Taj meč je na programu u sredu od 6.00.

Selektor Veljko Paunović je naveo da su svi u timu prezadovoljni do sada učinjenim na Novom Zelandu.

"Osećaj je predivan kad iz 'grupe smrti' izađete prvi i pošaljete kući Meksiko, ali sada moramo euforiju da stavimo pod kontrolu. Fokusirani smo samo na ono što nas čeka, a rekao sam momcima da je ovde svaka utakmica za nas finale. Tri finala smo već prošli, sad idemo dalje. Najteži je naredni protivnik i imaćemo sa druge strane vrlo motivisanog, ambicioznog i dobro organizovanog protivnika. Mi nastavljamo kao i do sada, zahtevi su isti, ne menjamo ništa. Poštujemo svakog protivnika, ali sebe najviše", rekao je on.

U duelu sa Mađarima Srbija će biti oslabljena za Sergeja Milinković-Savića koji preskače osminu finala zbog žutih kartona.

"Naša snaga je sjajan kolektiv i kome god da ukažem šansu, neću pogrešiti... Ne postoji šansa da u našem timu nego istakne sebe ispred kolektiva, oni to dobro znaju i mi funkcionišemo kao jedna porodica. Imam na raspolaganju sjajne momke, odličan stručni štab, svi radimo za isti cilj i jedino tako možemo doći do uspeha", naveo je Paunović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke