Antić: "Nadam se Zvezdinom kiksu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.10.2016.
20:23
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Antić priznao je da se nada kiksu šampiona Srbije koji bi Vojvodini pomogao u trci za prvo mesto na superligaškoj tabeli.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada držao je prvo mesto na tabeli samo šest dana, a potom je nakon gostovanja Crvenoj zvezdi morao da ustupi čelo karavana šampionu Srbije.

Ekipa Nenada Lalatovića trenutno se nalazi na drugom mestu na tabeli sa dva boda zaostatka u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu i svakako da još uvek konkuriše za šampionsku titulu.

"Ostala su nam takmičenja na dva fronta, a primarni cilj nam je i dalje da budemo među prve tri ekipe u prvenstvu. Međutim, lično, nadam se nekom kiksu Crvene zvezde kako bismo ponovo preuzeli prvo mesto i da ga potom više ne ispuštamo" objašnjava Nikola Antić.

Defanzivac Vojvodine na kratko je bio član Crvene zvezde ali nije dobio priliku da se dokaže. U Novom Sadu trenutno ima sve što mu treba, a ekipa je već ušla u istoriju.

"Ova ekipa je pokazala da može da pobeđuje u kontinuitetu i verujem da će tako biti i ubuduće, a sve što treba da uradimo jeste da budemo maksimalno koncentrisani na svaki sledeći trening i svaku narednu utakmicu" zaključio je Antić.

Narednu utakmicu u šampionatu Vojvodina će odigrati 15. oktobra u Lučanima protiv ekipe Mladosti, a pored takmičenja u Superligi nastaviće i borbu za trofej u Kupu Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Thursday, 06.10.2016
22:54

Bice kiks u evropskoj i u derbiju....u revijalnim nema im kiksa

avatar
Jedan jedini
Thursday, 06.10.2016
21:20

Ma bice kikseva...oni bi realno trebali biti na sredini tabele...al onaj ulazi u svlacionice i onda krece......al zato ne mogu kupiti derbi i evropu 😂😂😂

avatar
Kad si bio dete malo
Thursday, 06.10.2016
22:19

A vi bi realno trebali da igrate Prvu ligu Srbije,al realno !

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Friday, 07.10.2016
04:35

Rece sneza,imali ste vise od 30 bodova manje,imacete i ove godine bolje ti je da se ne javljas :)