Antić: "Čeka nas pakleno gostovanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.09.2014.
17:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bivši omladinski reprezentativac Srbije Nikola Antić tvrdi da se odlično uklopio u mladu ekipu Crvene zvezde i da se pred šampionom Srbije nalazi pakleno teško gostovanje u Kruševcu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Samo mesec dana prošlo je od dolaska Nikole Antića na "Marakanu" a iako nije imao prilike da zaigra na takmičarskim mečevima bivši levi bek Rada tvrdi da se odlično uklopio u novu sredinu.

"Sama atmosfera je odlična, uklopio sam se u tim u kojem se nalazi dosta mladih igrača, kao i neki iskusniji koji su mnogo komunikativni, i žele da nam pomognu. Osećam se kao da sam tu već par sezona, i zato mi je mnogo lakše da treniram kada se osećam kao deo ekipe" objašnjava Antić.

Bivši omladinski reprezentativac Srbije imao je priliku da zaigra u Moskvi gde je Zvezda gostovala Spartaku na otvaranju "Atkritije Arene" a na takmičarski debi verovatno će morati da sačeka još neko vreme jer se Nikola Mijailović oporavio i spreman je da nastupi u Kruševcu.

"Pred nama je teško gostovanje. Igraćemo pred punim stadionom gde će skoro svi biti protiv nas, i očekujem 'pakleno' gostovanje. Mi ćemo, naravno, i pored toga ići na pobedu. Ona nam je potrebna kako bismo zadržali maksimalan učinak. Pokušaćemo da nametnemo našu igru, i da ispunimo sve zadatke koje šef pred nas postavi" zaključio je Antić.

Utakmica petog kola između Napretka i Crvene zvezde igra se u subotu sa početkom od 17 časova na stadionu "Mladost" u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke