Aničić: "Probaćemo da donesemo tri boda u Šabac"

Autor: Beta Beta
petak 04.08.2017.
19:57
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da je Javor favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali da će njegova ekipa dati sve od sebe da u Šabac donese tri boda.

fkmacva.com
fkmacva.com

Povezane vesti

"Protivnik koji je u prvom kolu savladao Borac iz Čačka, a onda namučio Partizan, stari superligaš, sigurno je favorit u ovoj utakmici, ali mi na gostovanje odlazimo bez 'bele zastave' i želimo da pokušamo da napravimo još jedan dobar rezultat i da probamo da u Šabac donesemo tri boda", rekao je Aničić, objavljeno je na sajtu kluba.

Fudbaleri Mačve sutra gostuju Javoru u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

"Znam dobro Javor, igrači će dobiti sve potrebne informacije, jer kao što oni znaju nas, tako i mi poznajemo njihove i jače strane i slabosti. Javor je ekipa koja predstavlja dobar spoj mladosti i iskustva i stabilan je superligaš već, čini mi se, desetak godina", rekao je trener Mačve.

Fudbaler Mačve Bojan Matić rekao je da njegova ekipa u Ivanjicu putuje rasterećeno, bez ikakvog pritiska.

"Super liga je naravno mnogo jača od Prve lige i samim tim slabije se ulazi u šanse, jedna ili dve šanse po utakmici ako se ne iskoriste na pravi način, teško je i očekivati pozitivan rezultat. U subotu sam imao faktički jedan šut ka golu i lopta je završila u mreži, ako bi tako bilo na svakoj utakmici, ja bih bio zadovoljan, jer najvažnije je postići gol", rekao je Matić kroz osmeh.

Utakmica se igra sutra od 20.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bokibole
Saturday, 05.08.2017
15:23

Samo bez bele zastave,da neigraju bunker,ipak smo mi sabacka civija!Da mozemo da krcnemo i bod u ivanjici ne bi bilo lose...