Andrija Živković - Španija ili Portugal?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.06.2015.
18:38
Izvor: Sportske.net

O ofanzivnom vezisti Partizana i omladinske reprezentacije Srbije ovih dana se sve glasnije govori širom Evrope. Broj zainteresovanih klubova za njega je sve veći, a danas su stigle i nove informacije na tu temu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Podsetimo, već smo izveštavali o interesovanju španskog Sosijedada da u svoje redove ovog leta dovede najtalentovanijeg fudbalera Partizana, koji ovih dana blista na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina.

Međutim, lista ozbiljno zainteresovanih klubova je znatno šira, a danas je ponovo u prvi plan izbila Benfika.

Portugalski ''O Žogo'' je na tu temu razgovarao sa bivšim trenerom Partizana Vladimirom Vermezovićem, koji je tamošnjoj javnosti predstavio ''najtalentovanijeg igrača u Srbiji'', a za koga lisabonski ''Orlovi'' veruju da bi mogao da bude novi Lazar Marković.

''Živković ima dosta prostora i za napredak. Igra uglavnom po desnom krilu, ali može dobro da odigra i na suprotnoj strani. Veoma je brz, mogao bi uskoro da bude i nosilac igre naše najbolje reprezentacije, a ono što mu je nedostaje u ovom trenutku jeste iskustvo'', istakao je Vermezović.

Naravno, pitanje je koliko bi mu vremena trebalo da sve to pokaže i u redovima Benfike.

''Sve zavisi od adaptacije, a kad je u pitanju njegov kvalitet, tu nema nikakve sumnje. Poput Lazara Markovića ima veliko srce i jak mentalitet'', konstatovao je Vermezović.

Naravno, sada se čeka završetak ''Mundijalita'' na Novom Zelandu kako bi se i definitivno znalo gde će Andrija Živković nastaviti karijeru. Pominje se i opcija prelaska u Valensiju, koja bi ga onda poslala u Benfiku na pozajmicu, ali bilo kako bilo, posle partija koje je prikazao na U20 Svetskom prvenstvu, jasno je da su šanse za njegov ostanak u Partizanu svedene na minimum.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Thursday, 11.06.2015
11:50

Kod mene na FM-u presao u Barsu :D

avatar
Nikola Spasic
Wednesday, 10.06.2015
21:39

gde god da ode siguran sam da ce biti vazan sraf u timu tj.glavna karika ekipe jer je andrija profil igraca kojeg mnogi treneri zele da vide u svojim timovima.dinamit od igraca.jos 1 veliki uspeh gospodina kostica i trenera u mladjim selekcijama fk partizan,upravu i upravni odbor ne bih da komentarisem.

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 10.06.2015
19:22

Jedno veliko BRAVO za upravu Partizana! Ispada da mi samo uigravamo igrace raznih menadzerskih agencija i na kraju dobijemo max 5 miliona... Nista nismo bolji od zvezdasa

avatar
Totti10
Wednesday, 10.06.2015
20:37

Nije kriva ova uprava nego prosla jer su ga oni prodali.Ovo je realno ocekivano da ode a Partizanu ce bar 2.5-3 miliona da pripadne.Nadam se da se ovo vise nece ponavljati i da vise niko nece biti na ovakav nacin prodat iz Partizana.U svakom slucaju odlicno je sto je u dobroj formi jer da nije bio ne bi mogli izvuci vece pare za njega a ovako ima da ga prodaju bar za 7-10 miliona evra.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 12.06.2015
14:41

Nisam tebi pisao

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 10.06.2015
22:21

Da li je ova uprava kriva što polaže samo 25 % prava na ovog igrača ?nNemoj biti smešan, ne znam što pljujete ovu upravu, koja ništa loše još nije uradila, sačekajte prvo prelazni rok pa tek posle komentarišite.

avatar
Wednesday, 10.06.2015
19:11

Srbija-Beograd-Partizan!

avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 10.06.2015
18:42

Spanija tebra :) Valensija,Sevilja ....