Andrija Pavlović igrač meseca u Superligi Srbije

Autor: Beta Beta
subota 07.05.2016.
21:53
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović izabran je danas za najboljeg igrača u aprilu u Super ligi Srbije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović izabran je danas za najboljeg igrača u aprilu u Super ligi Srbije.

U anketi koju organizuju SOS kanal i Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost u kojoj učestvuju novinari domaćih medija, Pavlović je dobio 89 glasova.

Zahvaljujući dobrim igrama i golovima protiv Partizana i Crvene zvezde, prvi strelac ekipe sa Banovog brda ubedljivo je pobedio konkurenciju i ima 33 poena više od najbližeg pratioca Saše Marjanovića iz Radničkog.

Treće mesto u anketi zauzeo je napadač Novog Pazara Vojo Ubiparip sa 30 bodova, a zatim slede trojica igrača Partizana Nemanja Mihajlović (24), Saša Ilić (14) i golman Bojan Šaranov sa 13 bodova.

U generalnom plasmanu vodi fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira sa 218 poena, Andrija Pavlović je drugi, ispred Marka Grujića, Filipa Kneževića i Aleksandra Kataija (101).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 08.05.2016
11:07

e ako je SOS kanal onda nema namestaljke, to je tv kuca poznata kao beogradizacija srpskog fudbala, aj neko da kaze da to ne valja, cik ako sme, molim vas, jos kad bi mogli sve da svedu u krug dvojke za njih idealno, da se ne muce jadnici da malo dalje snimaju neku utakmicu, dobro je sto nemaju nacionalnu frekfenciju...

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 07.05.2016
21:56