Anđelković: "Specifična situacija..."

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.06.2017.
23:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Levi bek Crvene zvezde Dušan Anđelković rekao je da prva takmičarska utakmica dolazi prerano ali da to neće biti opravdanje za igrače.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde stavili su tačku na pripreme koje su obavljene na Zlatiboru kontrolnom utakmicom sa Rudarom koja je ujedno bila i poslednja provera pred start kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crveno-beli su remizirali bez golova sa osmoplasiranom ekipom crnogorskog prvenstva a Dušan Anđelković je posle utakmice kazao da remi ne zadovoljava iako je jasno da rezultat nije prioritet u duelu sa Rudarom.

"Ovo je specifična situacija jer je i odmor bio kratak, a tek pripreme... Još ćemo da radimo, u četvrtak nas očekuje prva utakmica, a već od danas se spremamo. Samo ćemo u nedelju odmarati, a potom kreće priprema utakmice", kazao je Anđelković za klupski sajt.

Ekipu po povrtaku u prestonicu očekuje adaptacija na visoke temperature koje su najavljene za nastupajući period.

"Bićemo pet dana u Beogradu, dovoljno da se adaptiramo na visoku temperaturu.  Nema opravdanja. U Beogradu je toplije, ali mislim da neće biti problema", dodao je levi bek crveno-belih.

Vicešampion Srbije prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni igra 29. juna protiv Florijane sa Malte. Revanš je na programu sedam dana kasnije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MikiTheLegend
Saturday, 24.06.2017
13:49

Ma daj bre trenirate 3 sata dnevno i jednom nedeljno odigras utakmicu na nivou prosecne utakmice sa ekipom u kraju i sad ti treba 60 dana odmora...

avatar
neme
Saturday, 24.06.2017
12:40

Ti i kumasin ste mi toliko specificni najveci kvalitet vam je sto igrate za Dz jer ko bi to normalan trpio onakva isijavanja.

avatar
Marko
Saturday, 24.06.2017
11:50

Zvezda gubi ove godine 2,1 bod od koeficijenta, tako da bi rano ispadanje jos vise srozalo koeficijent.. Moraju izbaciti najmanje dva rivala , samo da ga odrze na istom nivou...

avatar
Saturday, 24.06.2017
08:53

Zamisli....odmor je bio kratak. Vecina nas radi po ceo dan, za manje pare a odmor imamo ukupno 10dana godisnje. Strasne stvari slusamo od fudbalera kako bi imali alibi za svoje eventualne neuspehe.

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 24.06.2017
06:59

Bas mi zao sto nemate skolski raspust od 3 meseca.