Anđelković: ''Pobeda protiv Vojvodine nas je pokrenula''

Autor: Beta Beta
petak 10.03.2017.
15:39
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Anđelković rekao je danas da je njegovom klubu bila potrebna pobeda poput one protiv Vojvodine, koja ga je "pokrenula".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Čini mi se da nam je baš takva pobeda bila potrebna, sve nas je pokrenula i donela nam dodatno samopouzdanje. Posle 'večitog' derbija, susret sa Vojvodinom je najveća utakmica u našem fudbalu. Otišli smo po tri boda i, iako je meč bio napet, vratili smo se sa njima", rekao je Anđelković za klupski sajt.

Zvezda je u sredu posle preokreta pobedila Vojvodinu sa 3:2 i posle 25 kola ima šest bodova više od drugoplasiranog Partizana.

Anđelković je naveo da veliki preokret mnogo znači zbog atmosfere u svlačionici.

"Pokazali smo pobednički karakter kada je bilo najteže. Primljen gol u poslednjim minutima derbija, potom u Novom Sadu dva gola prednosti nakon devet minuta, zaista nam je psihički bilo jako teško. Pored svega, u drugom poluvremenu smo prikazali dominantnu igru, samouvereno smo izašli na teren, dali tri gola i mirno priveli utakmicu kraju. Imao sam utisak da možemo da damo još golova, toliko sam bio siguran u ekipu. Svakako smo priredili veliki fudbalski spektakl", rekao je Anđelković.

Crveno-beli će narednu utakmicu igrati u nedelju protiv Javora, a Andjelković je kazao da su svi u timu koncentrisani na to da nastave seriju bez poraza.

"Javor je kvalitetna ekipa, to pokazuje i njihovo mesto na tabeli. Nisu otvorili polusezonu u najboljoj formi, ali siguran sam da će protiv nas biti maksimalno motivisani. Zaista poštujem svakog protivnika, ali naučio sam da gledam samo svoju ekipu. Sve zavisi od nas, posebno kada igramo na Marakani",
kazao je levi bek Zvezde.

Utakmica izmedju Zvezde i Javora igraće se u nedelju od 17.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Duduk
Saturday, 11.03.2017
00:58

Dao Bog sve meceve da dobijemo do kraja bas ovako. Sladje i ne moze. Ovo je vrh. I tako narednih deset godina da bude. Svaki mec bas ovaj rezultat i igra. Puknite zebreeeeeeeeeee . Hahahahahahahahaha

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 10.03.2017
20:20

Tako je Dusane, pobeda protiv Javora bice veoma bitna, s obzirom da Partizan gubi u Lucanima. U nedelju zebrice na -9, duboki led.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 10.03.2017
20:07

Kakava veverica...."Čini mi se da nam je baš takva pobeda bila potrebna, sve nas je pokrenula i donela nam dodatno samopouzdanje.Pokazali smo pobednički karakter kada je bilo najteže. Primljen gol u poslednjim minutima derbija, potom u Novom Sadu dva gola prednosti nakon devet minuta, zaista nam je psihički bilo jako teško. Pored svega, u drugom poluvremenu smo prikazali dominantnu igru....pomislio bi čovek Barcelona...

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 10.03.2017
19:05

Три четири, сад.........

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 10.03.2017
19:04

Звездо само доминирај и фасцинирај.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 10.03.2017
18:31

Напред Звездо титула је наша.

avatar
Friday, 10.03.2017
17:11

Koliko sve zavisi od vas pogotovo kad igrate na maloj Marakani videli smo i u poslednjem Večitom derbiju, gotovo ništa. Ja sam imao utisak da možete u 2p Vojvodini da date i 6 ali ste vremenom na OFK-u stekli neko iskustvo da ne pravite baš toliko veliki spektakl. To da vas je nešto na poluvremeno u NS pokrenulo i da će nastaviti i protiv Javora nisi morao ni da kažeš, znamo i ko je i šta je u pitanju.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Friday, 10.03.2017
18:31

Коментар достојан тебе.