Anđelković ODUŠEVLJEN Zvezdinom igrom! Protivnik ne zna odakle mu preti veća opasnost!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.02.2017.
12:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kako je Zvezda igrala na prolećnoj premijeri, njen levi bek veruje da je pobeda nad Pazarcima trebalo da bude još ubedljivija.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su na najbolji način započeli drugi deo sezone, i sa ogromnim samopouzdanjem dočekuju naredne mečeve, prvo protiv Bačke u Bačkoj Palanci, a onda i derbi sa Partizanom 4. marta na Marakani.

U subotu su se bukvalno igrale ''viktorije'' na polovini Pazaraca, koji nisu uspeli ni da ''zagreju dlanove'' Zvezdinom golmanu Manojloviću.

Zvezda je bila dominantna na terenu svih 90 minuta i to je nešto što veoma raduje sve u crveno-belom taboru pred naredna iskušenja.

Oduševljen je i levi bek crveno-belih, iskusni Dušan Anđelković, koji je jesenas izrastao u jedan od Zvezdinih najvećih aduta. Njegovi centaršutevi sa leve strane su velika opasnost za protivničke odbrane.

''Dugo i naporno smo se spremali za početak polusezone, znali smo da dolazi ekipa koja će da se brani, uvek je tako na našem stadionu.

Prezadovoljan sam igrom koju je ekipa prikazala na prvom meču u prolećnom delu prvenstva. Bili smo strpljivi, čekali smo svoju šansu, sve vreme smo odlično kontrolisali loptu.

Odbrana se dobro pokazala, u prilog tome govori i činjenica da protivnička ekipa nije stvorila nijednu šansu. Dosta brzo smo igrali, imali smo mnogo centaršuteva, prodora po bokovima, a šanse smo stvarali i kroz sredinu. Sigurno smo mogli da pobedimo i ubedljivijim rezultatom''
, objašnjava Anđelković, a prenosi zvanični klupski sajt.

On se takođe raduje i povratku Nenada Milijaša u Zvezdu, pa ga sve podseća na period od pre deset godina.

''Jedan od jačih utisaka sa utakmice mi je i to što sam na terenu desno od sebe imao Lukovića, ispred je bio Milijaš, kao da sam se vratio nekih desetak godina unazad. Zaista lep osećaj, samo njihovo prisustvo na terenu uliva meni, kao i ostalim saigračima sigurnost''
, naglasio je Anđelković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Tuesday, 21.02.2017
18:50

Hahah ne znaju odakle im preti veca opasnost, zato smo i dali samo dva gola.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 21.02.2017
15:42

Доминација која ће дуго са траје.

avatar
Dragonkš
Tuesday, 21.02.2017
23:21

Najveća pretnja protivnicima dolazi iz kuhinje fss

avatar
Povratak kralja
Tuesday, 21.02.2017
14:35

Tačno tako, zvezda se sa tobom, Lukovicem i Milijašem vratila 10 godina unazad. Kako se svi brane protiv vas, a toliko golova ste dali iz kontranapada. Toliko ste nadmoćni da protiv nekih ekipa centar niste prelazili i po 10 minuta. Drago mi je što letite posle pobede nad ekipom koja se jedva okupila i to pre nekoliko nedelja. Neće Bačka da vas čačka ali ima ko će.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 21.02.2017
15:43

Звезда доминира и тачка следећа је Бачка.

avatar
ipak smo mi PRVI
Tuesday, 21.02.2017
18:33

Al je zato ta ista Backa cackal vas u prvom kolu :p

avatar
Dado35
Tuesday, 21.02.2017
14:14

😂😂😂još malo samo malo 4.3