Anđelković ne haje za remi: "Sledi serija pobeda!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
18:18
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde ispustili su dva boda na gostovanju Spartaku u Subotici, ali levi bek Dušan Anđelković tvrdi da "kiks" na severu Bačke neće poljuljati samopouzdanje ekipe.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije odigrao je nerešeno sa Spartakom (1:1) u okviru 13. kola Superlige čime je omogućio pratiocima da umanje bodovni zaostatak.

Levi bek Crvene zvezde Dušan Anđelković praktično je upisao novu asistenciju iako je gol za goste postigao fudbaler domaćeg tima, a kako crveno-beli nisu osvojili tri boda logično je da individualni učinak nema nikakav značaj za iskusnog defanzivca.

"Pošto nismo pobedili lični učinak mi je potpuno u drugom planu. Naravno da svaka asistencija znači za samopouzdanje igraču, ali uvek mi je najvažnije da ekipa osvoji 3 boda" kaže Anđelković posle gostovanja u Subotici.

Crvena zvezda nakon 13 odigranih utakmica i dalje drži lidersku poziciju na superligaškoj tabeli ali sada ima 32 boda, tri više od drugoplasirane Vojvodine, dok bi Partizan mogao da priže na "-4" ukoliko savlada Radnički.

"Očekujem da ćemo od sad ponovo napraviti seriju pobeda. Ovaj rezultat uopšte ne sme da poljulja ekipu, čvrsto stojimo na zemlji i verujemo u svoj kvalitet" poruka je Dušana Anđelkovića.

Narednu takmičarsku utakmicu Crvena zvezda igra u sredu protiv BSK Borče u okviru 1/8 finala nacionalnog Kupa, dok će narednog vikenda ugostiti Rad.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 23.10.2016
03:03
avatar
GlasRazuma
Saturday, 22.10.2016
23:43

Andjelkovicu,kako ste danas odigrali.....i kako je iskusni Grof postavio i vodio utakmicu,ja stvarno ne znam sta moze da se ocekuje.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 23.10.2016
03:03

Covek koji je napravio +32 trolu,cuti bolje

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 22.10.2016
19:12

Zvezda danas nije ličila na sebe, a Ristić bolje da nije ni ulazio u igru.