Anđelković: "Doživeli smo najveći mogući peh"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.02.2015.
20:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac Crvene zvezde Dušan Anđelković zadovoljan je kako teku pripreme za prolećni deo sezone ali ističe da je povreda Aleksandra Lukovića najveći mogući peh koji je mogao da zadesi ekipu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde lagano privršavaju pripreme za prolećni deo sezone a sve što je do sada urađeno uliva nadu da ekipa može da nadomesti bodovni zaostatak za Partizanom u nastavku šampionata.

"Svi zajedno pokazujemo veliku želju i disciplinu i ispunjavamo sve zahteve stručnog štaba, što je najvažnije. Uigravamo se iz treninga u trening i stičemo rutinu koja će biti neophodna kad počne šampionat" stav je Dušana Anđelkovića.

Iskusni levi bek u klub se vratio u istom danu kada je i Aleksandar Luković ozvaničio saradnju sa Crvenom zvezdom a posle povrede koju je doživeo nekadašnji reprezentativac Anđelković ne krije razočarenje.

"Njegova povreda je veliki peh za tim, najveći mogući. Od njega je trebalo da počinje naša igra a i bio je pravi komandant odbrane. Šta da se radi. Sada ćemo morati bez njega da ispunjavamo ciljeve" kaže Anđelković.

Aleksandar Luković povredio je ahilovu tetivu u duelu sa Rubinom a u četvrtak su iz Finske stigle vesti da je uspešno operisan. Povratak na teren očekuje ga tek sredinom godine a saigrači mu spremaju najlepši mogući poklon.

"Nema sumnje da je renomirani doktor da uradio sve kako treba i da nas Lune čeka u junu na početku priprema. Do tada ćemo pokušati da mu donesemo i osvojimo najlepši poklon za povratak" zaključio je Anđelković.

Prvu takmičarsku utakmicu u prolećnom delu sezone fudbaleri Crvene zvezde igraju 21. februara protiv Radničkog iz Niša na "Čairu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke