Anderleht opet kupuje u Humskoj!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.10.2014.
19:20
Izvor: Sportske.net

Po već oprobanom receptu, koji je urodio plodom kod transfera Aleksandra Mitrovića, u Anderlehtu bi da uskoro angažuju još jednog napadača Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naime, kako prenose pojedini belgijski mediji, stopama Aleksandra Mitrovića mogao bi vrlo brzo da krene i 17-godišnji napadač crno-belih Ivan Šaponjić, koji još uvek nije dobio pravu priliku u seniorskom timu Partizana.

Talentovani Partizanov omladinac jeste debitovao u finišu jesenjeg dela prošle sezone, kada mu je priliku pružio tadašnji trener Vuk Rašović, ali od dolaska Marka Nikolića na klupu crno-belih, Šaponjić je i dalje daleko od prvog tima Partizana.

Ipak, njegov talenat nije promakao brojnim skautima, a kada se ima u vidu da je Anderlehtov ''čovek za vezu'' Nenad Jestrović, koji se angažovao i prilikom transfera Mitrovića, jasno je da Belgijanci imaju potpuno čistu sliku kad su u pitanju Šaponjićevi kvaliteti.

Iako je Šaponjić pod ugovorom sa Partizanom, iako navijači crno-belih tek očekuju da on zablista u crno-belom dresu, Belgijanci žele da ga što pre vide u svojim redovima, po mogućstvu već na zimu...

Ima li uprava Partizana odgovor na ovo?




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke