Alveš se priključio novim saigračima na Zlatiboru

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.06.2017.
19:47
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novi štoper fudbalskog kluba Vojvodina Renan da Silva Alveš priključio se svojim novim saigračima na Zlatiboru.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Početkom tekuće nedelje Vojvodina je angažovala novog štopera, Brazilca Renana da Silvu Alveša (24) koji se nakon potpisivanja ugovora u Novom Sadu zaputio na Zlatibor.

Bivši fudbaler azerbejdžanskog Kapaza priključio se novim saigračima u sredu uveče i odmah izneo prve utiske i očekivanja.

"Drago mi je što sam postao član Vojvodine i veoma sam uzbuđen što ću imati priliku da učestvujem u kvalifikacijama za Ligu Evrope i borbi za trofeje u Srbiji", rekao je novi štoper Vojvodine.

Jedan od problema sa kojima se fudbaleri iz Brazila po pravilu sreću kada dođu u Evropu imaće i Renan Alveš. Radi se o jezičkoj barijeri.

"Trenutno sam malo prehlađen, ali nije ništa strašno i verujem da ću već sutra moći da treniram. Mali problem u početku može da mi predstavlja nepoznavanje jezika, ali siguran sam da ćemo to uspeti da rešimo. Čuo sam mnogo toga lepog o mom novom klubu i jedva čekam da zaigram", izjavio je Alveš.

Fudbaleri Vojvodine na Zlatiboru se pripremaju za novu sezonu koju će započeti već 29. juna prvom utakmicom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke