Almerija ili Partizan - Evo šta kaže Paun

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.10.2015.
10:22
Izvor: Sportske.net

U danima kada ga mediji označavaju kao potencijalnog trenera Almerije i Partizana Veljko Paunović otkriva šta je prava istina i koliko je daleko od klupe jednog ili drugog tima.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentativna pauza u šampionatima širom Evrope bila je dobra prilika da klubovi koji nemaju trenera ili planiraju smenu postojećeg nađu adekvatno rešenje.

Veljko Paunović je zahvaljujući tituli prvaka sveta koju je osvojio sa omladinskom selekcijom Srbije podigao sebi cenu pa nije tajna da za njegove usluge vlada veliko interesovanje.

Pisalo se prethodnih dana da je Almerija zainteresovana za Pauna, ali je ponovo aktuelizovana i priča o dolasku mladog stručnjaka u Partizan gde bi zamenio Zorana Milinkovića kojem se drma klupa.

"Znam samo da je Almerija zainteresovana, ostalo su, ponoviću ono što sam istakao ranije -spekulacije" kazao je Paunović za dnevni list "Sport".

Upitan da prokomentariše mogućnost dolaska u Partizan, bivši fudbaler kluba iz Humske bio je kolegijalan.

"Partizan ima trenera" bilo je sve što je kazao Veljko Paunović.

Posle svega rečenog teško je reći kojem klubu je u datom momentu bliži Veljko Paunović jer dati odgovori ne odbacuju mogućnost preuzimanja Almerije ili Partizana, ali isto tako ne približavaju Pauna klupi nijednog od dva navedena tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ParniValjak!
Wednesday, 14.10.2015
15:40

Milinkovic nas samo bruka ! Paunovic je pravi trener za PARTIZAN !

avatar
shlogy
Wednesday, 14.10.2015
15:05

Ova ljudina treba da bude selektor.

avatar
Grande Juventino
Thursday, 15.10.2015
12:40

Nema mnogo ljudi koji bi imali hrabrosti da budu selektor reprezenaciji sa ovako loson igrom, tu bi mogao da bude Lippi posto on voli takve izazove :) jednom su neke novine spomenule takvu mogucnost (pre par godina) i od tad mislim da nam je on jedini spas u vidu trenera. A druga opcija orlici u A selekiju i za 5 godina kidamo ....

avatar
A-six NS
Wednesday, 14.10.2015
14:23

Uprava Partizana ima poverenja u Milinkovića o dokle god imao rezultate (pogotovo) u Evropi biće trener,kada ispadne iz Lige evrope onda će se tražiti rešenje tako da za sada ništa od Pauna ili bilo kog trećeg...

avatar
-RVT- 1899/1945/1983
Wednesday, 14.10.2015
12:43

Sto bi nas narod rek'o- tako blizu, a tako daleko:-D