Alivodić NE ostaje u Vojvodini!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.01.2015.
23:03
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji krilni fudbaler novosadske Vojvodine Enver Alivodić napustiće trening kamp "Lala" u Antaliji pošto sa čelnicima kluba nije uspeo da postigne dogovor o nastavku saradnje.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

U danu kada je razrešena "sapunica" vezana za transfer Radeta Krunića još jedna transfer saga polako ulazi u finalni čin.

Momak koji je nakon isteka ugovora u Vojvodini slovio za novo pojačanje Partizana vratio se starom jatu pošto mu crno-beli nisu ponudili ugovor ali sa "Lalama" nije uspeo da postigne dogovor o nastavku saradnje.

Vojvodina je večeras obavestila javnost da će Enver Alivodić napustiti trening kamp tog kluba u Antaliji i da će se vratiti u Srbiju kao slobodan igrač.

"Činilo se da je njegov dogovor o produženju saradnje sa Vojvodinom na pomolu, međutim, kasno večeras, došlo je do preokreta u pregovorima. Dve zainteresovane strane nisu pronašle zajednički jezik i Enver Alivodić će sutra napustiti pripreme Vojvodine" navodi se na sajtu superligaša iz Novog Sada.

To znači da će brzonogi krilni igrač u narednim danima morati da reši svoj status jer se početak prolećnog dela sezone približava pa više nema vremena za kalkulacije kako se Alivodiću ne bi dogodilo da ostane bez angažmana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke