Albanski navijači počeli sa navijanjem

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.10.2015.
19:19
Izvor: Sportske.net

Atmosfera na "Elbasan Areni" lagano ide ka tački ključanja pošto domaći navijači zauzimaju svoja mesta i počinju sa navijanjem.

BETA/AP Photo/Visar Kryeziu
BETA/AP Photo/Visar Kryeziu

Povezane vesti

Duel reprezentacija Albanije i Srbije počeće u 20.45, ali je više od dva sata pre prvog sudijskog zvižduka atmosfera na tribinama "Elbasan Arene" počela da se zahuktava.

Navijači domaće reprezentacije lagano popunjavaju prazna mesta na tribini a sa dela stadiona na kojem će biti smešteni najvatrenije pristalice Albanije već se ori pesma.

"Elbasan Arena" može da primi 12.000 navijača a procenjuje se da će za bezbednost učesnika večerašnjeg meča brinuti više od 10.000 policajaca.

Podsećamo da utakmica počinje u 20.45 uz direktan prenos na nacionalnoj televiziji Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ppera 1
Thursday, 08.10.2015
19:40

Ima se, može se... 10 hiljada policajaca na 12 hiljada navijača - ali to znači da dve hiljade navijača neće imati svog policajaca. :-) Verovatno će im finansijski deficit ovog 'spektakla' višestruko nadoknaditi marketing, inače bi iznajmili stadion u Melburnu, poklonili 12 hiljada ulaznica svojim navijačima, platili 40 čarter aviona i organizovali to tamo za pet puta manje para negoli ovako...