"Alarm" u Kruševcu - Stigla tri nova igrača!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.08.2014.
13:28
Izvor: Sportske.net

Aktivnost srpskih klubova tokom letnjeg prelaznog roka razlikuje se od superligaša do superligaša ali se mora priznati da je Napredak mnogo izgubio odlaskom Lalatovića, Gavrića i Regana zbog čega je odlučeno da se do kraja avgusta angažuje "trio" novajlij

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak ostao je tokom leta bez trenera a potom i bez nekolicine fudbalera koji su nosili igru kruševačkog superligaša u minuloj sezoni.

Nakon što je na Lalatovićevo mesto postavljen iskusni Siniša Gogić angažovano je nekoliko novih igrača ali su loše otvaranje sezone i prodaja Obenga Regana upalili alarm pod Bagdalom i naterali čelnike kluba da nagažuju još nekoliko novih igrača.

Napredak je u četvrtak angažovao dvojicu iskusnih igrača na poziciji centralnog veznog i napadača a u Kruševac stiže i mladi fudbaler Spartaka iz Moskve koji će pokušati da se izbori za ugovor.

Na stadionu "Mladost" danas su promovisani Predrag Lazić (32), nekadašnji fudbaler Partizana, Slobode, OFK Beograda, Pandurija i Arisa, a u minuloj sezoni člana kiparskog Etnikosa. Iskusni napadač potpisao je ugovor na šest meseci.

Sa njim je u Napredak stigao i Predrag Govedarica (29), centralni vezni igrač koji je nastupao za Čukarički, Bežaniju i kazahstanski Irtiš iz Pavlodara koji ga je i pozajmio Napretku.

U isto vreme na probi u Napretku boraviće devetnaestogodišnji Nikita Bunin, a izvori bliski klubu tvrde da će i mladi napadač moskovskog Spartaka sasvim izvesno potpisati ugovor sa superligašem iz Kruševca.

Uz ranija pojačanja i novajlije koje bi trebalo da donesu kvalitet i iskustvo Gogićevom timu, Napredak bi u nastavku sezone trebalo da počne da beleži znatno bolje rezultate od onih koje je ostvario u prva dva kola JSL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke