Ako Tole stvarno ode - Ko će biti Zvezdin kandidat?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.09.2014.
18:40
Izvor: Sportske.net

Upravni odbor Crvene zvezde je na sednjici u ponedeljak najavio da će, po isteku roka postavljenom Tomislavu Karadžiću da napusti čelo FSS, objaviti i ime svog kandidata za tu poziciju. Ko bi to mogao da bude?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda je juče i definitivno krenula u obračun sa Tomislavom Karadžićem, rešena da, za razliku od prošle godine, kada je (ne)popularni Tole uspeo da svojim veštim manevrima produži boravak na čelu Saveza, ovog puta celu stvar istera do kraja.

Kako smo juče i objavljivali, Zvezda je ''džentlmenski'' dala rok Karadžiću da podnese ostavku na mesto predsednika Saveza i raspiše izbore na svim nivoima, a kada se to i dogodi, crveno-beli će izaći sa imanom svog kandidata za njegovog naslednika.

''Imaćemo kandidata, a kada budu raspisani izbori, saopštićemo i njegovo ime. Znaće se na vreme'',
poručio je potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza.

Ima onih koji su pomislili da bi upravo Kokeza mogao da bude kandidat kluba sa Marakane, ali ne treba odbaciti ni mogućnost da u Toletovu fotelju sedne - Dragan Džajić.

Podsetimo, doskorašnji predsednik Crvene zvezde se prošle nedelje sastao sa Zvezdanom Terzićem, koji je tom prilikom najavio da bi Džajiću mogla da bude ponuđena neka od funkcija u klubu.

Tada Tole još uvek nije bio tema na Marakani, ali kada se u međuvremenu izdešavalo sve ono što se dogodilo u Kruševcu, kao i na Upravnom odboru Zvezde, čini se da bi funkcija koja bi bila ponuđena Džajiću mogla da bude baš ona na čelu FSS.

Na tu temu je pisao i današnji ''Blic'', a posebno se ističe činjenica da Džajić tokom svog predsednikovanja Zvezdom nije ulazio u ozbiljnije konflikte sa ''večitim rivalom'', pa bi možda i njima bio prihvatljiv.

Ali, pita se tu nešto i Tomislav Karadžić, pa nije zgoreg podsetiti i na onu njegovu opasku na promociji novog selektora Dika Advokata, kada se, malo u šali, a malo i u zbilji obradtio Zvezdanu Terziću.

''Ovako ćeš i ti, Terza, za jedno deset godina'', rekao je nasmejani Tole i tada izazvao brojne reakcije.

A ko se zadnji smeje..

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke