Ako su ''Orlovi'' podbacili, ''Orlićima'' SVAKA ČAST!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.09.2016.
09:41
Izvor: Sportske.net

U senci jučerašnje kvalifikacione utakmice između Srbije i Republike Irske, ostao je trijumf naših omladinaca na tradicionalnom turniru ''Stevan Ćele Vilotić''.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Tri utakmice, tri pobede - to je bilans selekcije Milana Kosanovića na pomenutom turniru, sa koga se vraćaju sa osvojenim trofejom.

Posle trijumfa nad SAD i Francuskom, ''Orlići'' su se u finalu sastali sa Izraelcima i na kraju trijumfovali sa ubedljivih 3:1 (2:0).


Raspoloženi Zlatanović je već posle 10 minuta igre ''načeo'' rivala vodećim pogotkom, da bi isti igrač i duplirao prednost našeg tima pola sata kasnije.

Rezultatom 2:0 otišlo se na odmor, a tek što je počelo drugo poluvreme, Abufani je vratio nadu Izraelcima, pogotkom za 2:1.

Rezultatska neizvesnost trajala je do samog finiša utakmice, a onda je Gojkov svojim golom u 90. minutu otklonio sve dileme i slavlje naših ''Orlića'' je moglo da počne.

Inače, u meču za treće mesto Francuska je savladala Ukrajinu sa 2:1, a istim rezultatom SAD su savladale Mađarsku u borbi za poziciju broj 5.

Finale je odigrano na stadionu Bačke, a Srbija je nastupila u sledećem sastavu: M.Ilić, Gojkov, Bošnjak, Mašović, Dinga, Petrović, Nikolić (od 61. Petrov), Vlahović (od 61. Mesarović),Račić (od 61. Terzić), S.Ilić (od 61. Birmančević), Zlatanović (od 85. J.Popović).

Kada su individualne nagrade u pitanju, za najtalentovanijeg igrača proglašen je Dušan Vlahović, najbolji golman je Marko Ilić, a najbolji igrač turnira Dominik Dinga.

Foto: partizan.rs

Dusan Vlahovic

Najbolji strelci su Zlatanović i Ejlon sa po tri gola, a nagrada je otišla Izraelcu jer je mlađi po godištu. Nagrada za fer plej pripala je Srbiji, reprezentaciji sa najmanjim brojem žutih kartona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke