Ako ste Partizanovac, Fofanu prosto ne možete da ne volite...

Autor: Miloš Marković
petak 26.09.2014.
10:31
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana su veoma brzo stekli naklonost prema napadaču iz Obale Slonovače koji svojim ponašanjem na terenu i van njega tu naklonost i poštovanja opravdava.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U konkurenciji Lazovića, Škuletića, pa i Kojića, Ismael Beko Fofana nije u prvom planu kod trenera Nikolića.

Upravo je o tome govorio i sam šef stručnog štaba crno-belog tima, ali se ujedno i krajnje pohvalno izrazio o tamnoputom napadaču koga ne doživljava kao stranca. Samom Fofani lepe reči itekako prijaju, a na podršci koju dobija on odgovara onako kako se očekuje – golovima.

„Svi su me prihvatili kao da sam rođen ovde, osećam se sjajno. Navijači su mi takođe veliki vetar u leđa, bodre me i motivišu, bilo da sam na terenu ili klupi. Osećam se gotovo kao kod kuće.“, rekao je uvek pozitivni Fofana, u izjavi za 'Sport'.

Fudbaler iz Obale Slonovače svaku priliku koristi maksimalno, postigao je gol i u Kupu, krajnje profesionalno doživljava svoje obaveze, tim stavlja ispred potreba pojedinca.

„Svima nama su pobede bitnije od ličnog učinka, meni je motiv uvek isti bilo da sam pet ili 90 minuta na terenu. Radim naporno i čekam svaku priliku. Ništa mi ne pada teško.“, dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke