Ako Nikolić ovako sastavlja tim, kojih 11 ćemo gledati protiv Radnika?

Autor: Beta Beta
utorak 25.10.2016.
17:57
Izvor: Beta

Pole meča sa Žarkovom i plasmana Partizana u četvrtfinale Kupa Srbije, trener Marko Nikolić otkrio novinarima i na koji način selektira igrače iz utakmice u utakmicu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana plasirali su se danas u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su pobedili trećeligaša Žarkovo sa 2:0 golovima Valerija Božinova.

"Žarkovo je utakmicu učinio zanimljivom. Imaju potencijal i ako nastave da rade nema greške za njih", dodao je Nikolić.

Na konstataciju novinara da voljni momenat pojedinih igrača Partizana igrača nije bio na visokom nivou, Nikolić je ponovio da je najvažnije da su pobedili.

"To je naš posao, ja to ne komentarišem i njihove statuse vidite svake sledeće nedelje kada izađe prvih 11 za utakmicu. To je vrlo jednostavna postavka stvari. Onaj koncept koji nam je doneo ovu dobru seriju je koncept discipline, borbenosti, agresivnosti i zajedništva.

Oni koji se uklapaju u taj koncept su dobrodošli, a oni koji privatizuju Partizan ponekad... Moj posao je da pažljivo gledam pa da odaberem one koji spadaju u prvu kategoriju"
,
rekao je Nikolić.

Trener Žarkova Dejan Rađenović rekao je da je današnji meč bio istorijski za njegovu ekipu.

"Ovo je istorijska utakmica za Žarkovo. Mislim da se nismo obrukali i da smo pružili dostojanstven otpor Partizanu. Napravili smo sve što smo mogli, disciplinovanom i organizovanom igrom smo se suprotstavili i da smo iskoristili tu jednu šansu, koja je bila idelana, mogli smo da dovedeno utakmicu do zanimljivijeg završetka",
rekao je Randjelović.

On je rekao i da nije sramota izgubiti od Partizana.

"Ne može da nas bude sramota. Naš klub je dobio samim ulaskom u osminu finala Kupa. Momci su izmerili snagu sa Partizanom, pokazali su disciplinu, požrtvovanost i odanost i samo takvim pristupom možemo da ostvarimo ono što želimo", naveo je Rađenović.

On je dodao da je taktika njegove ekipe bila da se odbrani od Partizana.

"Mislim da smo u prvom poluvremenu to uspeli i u par navrata smo mogli da ih ugrozimo da smo bolje reagovali kod nekih prilika, ali na poluvreme smo otišli sa pozitivnim rezultatom. Dogovorili smo se da jače udjemo u drugi deo utakmice jer smo znali da će Partizan krenuti jače jer želi pobedu. Zaslužena pobeda Partizana", rekao je Rađenović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke