Ako neće Neven, hoće Adem!

Autor: Miloš Marković
utorak 03.03.2015.
10:20
Izvor: Sportske.net

Jedan od najboljih fudbalera rimske Vučice ove sezone, Adem Ljajić, mogao bi na velika vrata da se vrati u reprezentaciju Srbije.

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Priča o Ademu Ljajiću i srpskom nacionalnom dresu na dobrom je putu da dobije srećni epilog.

Mladić od 23 godine koji iza sebe ima veliko internacionalno iskusvo, nadasve burne prirode, naizgled je sazreo, igrački i mentalno, svojim partijama u dresu slavnog kluba iz Rima to i definitivno dokazuje.

Od nesuđenog transfera u Mančester Junajted, preko incidenata sa Rosijem u dresu Fiorentine, pa sukoba i neslaganja sa Sinišom Mihajlovićem, dobro poznatih turbulencija, mladi Ljajić je prevalio mnogo toga preko glave.

Kvalitetima koje nesumnjivo poseduje ove sezone je privukao pažnju skauta Mančester Sitija, ali i jasno stavio do znanja svima kojima je pevanje preče od fudbala da bi Srbiji svakako bio od velike pomoći.

Na tren ga rehabilitovao Dik Advokat, odigrao je rolu Ljajić protiv Francuske u remiju od 1:1.

Međutim, naredni reprezentativni izazovi, pre svega i meč protiv selekcije Portugala, mogli bi da označe Ademom povratak na velika vrata.

Ćurčić i Milošević su na stalnom putu, bili su u Nemačkoj odakle je od Nevena Subotića stigao negativan odgovor, ranije su boravili i u Italiji, u Rimu gde su razgovarali sa bivšim fudbalerom Partizana.

Prema informacijama koje ekskluzivno dobijamo iz Italije, Ljajić je dao pozitivan odgovor selektoru, spreman je da se stavi na raspolaganje nacionalnom timu i uložu sav svoj trud kako bi pomogao Srbiji na njenom putu.

Samo napred, Ademe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don.mile1986
Tuesday, 03.03.2015
11:32

ne ne ne ne ne , samo to ne ... prestacu da gledam ako vidim ovu personu (ne smem da napisem nesto drugo jer mi nece objaviti komentar ... nemam lepe reci za Ljajica , sremota ... kako je on to sazreo kada je pre neki dan simulirao (znate sta vec) posle datog gola ? kome treba takav prepotenko , ma svasta bih napisao ...

avatar
[email protected]
Tuesday, 03.03.2015
15:18

POZDRAW SAMO za ljude dobre wolje::::::Owde se trazi ko zna da igra fudbal, a Ljajic TO OCITO ZASLUZUJE.....treba ga respekirati daje pristo da igra zato jer njemu je najteze zato stoga swi imaju u ocima kao negatiwnog... KAD bi decka ostawili na miru bilo bi swima lakse pa i njemu dase koncetrise samo na fudbal jer swaki njegow potez se gleda sa posebnog ugla..... A ocito nije swe u redu i sa drugim igracim,,jedno wreme MATIC...pa WIDIC pa SUBOTIC..pa DZORDZEWIC..zamislitese zasto je to tako igraci hoce prawdu i postowanje a toga kod pojedinih trenera nema i radise swe iswasta , onda se pojedinci pitaju zasto....zalosno SETITESE gospodo kakwe je srbija imala igrace godinama i nista se znacajnije nije NAPRAWILO:: eto odgowora ko razume swatice..

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Friday, 06.03.2015
15:48

Ljajic ce opravdati Curcicevo poverenje, u to nema sumnje, samo neka mu da da igra od pocetka i neka ne menja na poluvremenunako mu ne bude islo!

avatar
nekros77
Tuesday, 03.03.2015
17:49

TI se ne razumes u fudbal!

avatar
don.mile1986
Tuesday, 03.03.2015
15:36

mislim da nije problem u drugim ljudima , jer on sam npr simulira (znate vec sta) posle datog gola , drzak je prema trenerima tj ne postuje ih ... umislio decko da je ne znam ko ... a pritom je nepismen , nije procitao ni Mikijev zabavnik ...