Ajaks "oteo" Regana

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.06.2014.
18:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Napretka iz Kruševca Obeng Regan definitivno ovoga leta neće u redove Zvezde ili Partizana jer se posle nekoliko dana probe u Ajaksu izgleda izborio za ugovor sa "Kopljanicima".

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Vest koju smo u utorak preneli a koja se tiče mogućnosti da Obeng Regan nastavi karijeru u ekipi Ajaksa vrlo brzo je dobila zvaničnu potvrdu.

Prema poslednjim vestima koje stižu iz Amsterdama Obeng Regan je ostavio odličan utisak tokom prethodnih nekoliko dana rada i uskoro bi trebalo da obavi formalnosti oko potpisivanja ugovora sa Ajaksom.

"Novosti" danas prenose da je Marko Pantelić izdejstvovao probu Obengu Reganu u Ajaksu posredstvom svojih poznanika Markom Overmarsom i Frankom de Burom koji rade kao direktor i trener u slavnom klubu.

Isti izvor tvrdi da je talentovani vezista već obavio preglede i da je spreman da stavi potpis na ugovor sa šampionom Holandije.


Posle svega rečenog, teško je očekivati da će Zvezda uspeti da se izbori za Regana uprkos činjenici da je bivši trener Napretka Nenad Lalatović imao veliku želju da Ganjanina povede sa sobom na "Marakanu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke