Adžića motiviše puna "Marakana"

Autor: Beta Beta
utorak 05.09.2017.
16:53
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić rekao je danas daga raduje povratak publike u velikom broju na stadion, kao i da je to veliko iskustvo za mlade igrače.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Tek je prošla euforija oko Krasnodara, a sada već očekujemo nove spektakle na našem stadionu. To će biti zaista ogromno iskustvo za nas mlade igrače, imamo priliku da dokažemo svoj talenat i jedva čekamo da počnu utakmice. Atmosfera na tribinama koju smo doživeli u prethodnim utakmicama je zaista nešto nezaboravno i veliki motiv i podsticaj za sve nas. Na mečevima kao što su oni protiv Krasnodara, 'večiti' derbi stiče se samopuzdanje i dobija se rutina. Drago mi je što smo vratili publiku na naš stadion i što je 'Marakana' puna kao nekad", rekao je Adžić.

Mnogi fudbaleri Zvezde tokom dvonedeljne pauze u šampionatu imali su reprezentativne obaveze, a medju njima je bio i Adžić.

"Trenirao sam sa mladom reprezentacijom, tako da sam u takmičarskom ritmu. U petak sam debitovao za selekciju do 21 godine u pobedi nad Gibraltarom i to mi zaista mnogo znači. Bilo je i vremena za odmor koji je, moram da priznam, prijao. Danas smo imali trening uvoda u rad, pošto mnogi igrači nisu bili tu, jer su takođe imali obaveze u svojim reprezentacijama. Sada počinjemo da radimo punim tempom, već danas imamo dva treninga. Sve ovo je baza za ono što nas čeka u nastavku prvenstva"
, rekao je 18-godišnji krilni napadač.

Izabranike Vladana Milojevića u subotu očekuje meč sa Javorom u Ivanjici u Super ligi Srbije.

"Nisam do sada nikad igrao u Ivanjici, ovo će mi biti prvo gostovanje. Znam da Javor ume da bude nezgodan protivnik i da mnoge ekipe imaju problema na njihovom terenu ranijih godina. To uopšte na nas ne treba da utiče, mi treba da budemo usredsredjeni i da se pripremimo kao za svaku utakmicu do sada i verujem da neće biti problema ukoliko mi budemo pravi, kao što smo bili i do sada", kazao je Adžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 06.09.2017
16:18

Puna Marakana je najveca motivacija za pravog srpskog velikana. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.