Adžić na terenu za četiri meseca?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.02.2016.
18:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Povređeni omladinac fudbalskog kluba Crvena zvezda Luka Adžić već je započeo oporavak od povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena, a napredak koji za sada postiže prevazilazi očekivanja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalere Crvene zvezde zaobišle su povrede tokom priprema za prolećni deo sezone, a utisak kvari slučaj mladog Luke Adžića koji je već na prvim pripremama sa prvim timom pokidao ligamente kolena.

Sin bivšeg funkcionera Crvene zvezde povredio se u susretu sa Koprom pa je nakon nakandnih pregleda upućen u Italiju na operaciju ligamenata kolena kod profesora Paola Marianija.

"Operisan sam pre tačno deset dana i sada se osećam stvarno odlično. Juče je bila prva kontrola i svi su zadovoljni mojim napretkom jer je iznad proseka" kaže Luka Adžić.

Kada je povreda prednjih ukrštenih ligamenata u pitanju oporavak uglavnom traje više od šest meseci, ali bi Luka Adžić mogao da se vrati laganom treningu već u završnici tekuće sezone.

"Već sam počeo i sa laganim vežbama koje imam svaki dan i to mi odgovara. Dobio sam dosta poruka podrške i svima bih se zahvalio jer mi to mnogo znači" zaključio je Adžić.

Povređeni omladinac vraća se u Beograd 22. februara, a njegov tim će pre toga odigrati prvi takmičarski meč u 2016. godini protiv lučanske Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Krcunijo najboLa si!
Friday, 12.02.2016
21:07

da ne ponavljam reci vaseg bivseg trenera iz tunula nakon poraza od prosle godine na JNA ali to je u sustini to sto mu zelim nakon oporavka

avatar
bojanbokaradivojac
Friday, 12.02.2016
21:10

To sto ti njemu zelis.Nek se ostvari tebi i tvojima bliznjima

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 12.02.2016
23:09

Brate nemoj gresiti dusu zbog nekog nesrecnika i spustati se na njegov nivo. Ko pametan nekom detetu sportisti moze da pozeli neko zlo.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 12.02.2016
19:52

Daj Boze da se Luka potpuno oporavi sto pre i da ta povreda ne bude kocnica za njegovu karijeru.

avatar
3x3
Friday, 12.02.2016
19:44

Brz oporavak, mali.