Adžić: "Funkcionišemo kao porodica"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.06.2017.
17:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić kazao je da ekipa funkcioniše kao porodica i da na Zlatiboru ima sve uslove da se na adekvatan način pripremi za start kvalifikacija u Ligi Evrope.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na Zlatiboru gde obavljaju pripreme za novu sezonu koja za vicešampiona Srbije startuje već 29. juna.

Zbog specifičnosti situacije stručni štab nema mnogo vremena i ekipa trenira dva puta dnevno kako bi se dostigla željena fizička sprema ali se u isto vreme radi na taktičko-tehničkim aspektima igre.

"Krenuli smo da radimo punom parom, dobri su tereni, uslovi fenomenalni i mislim da imamo sve preduslove da se spremimo za prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope" rekao je Luka Adžić.

Logično je da prvi dani priprema nisu laki ali fudbaleri za sada uspevaju da izdrže sve napore.

"Ovih prvih dana više punimo pluća, manje radimo sa loptom, ali mislim da će se, kako vreme odmiče, treninzi više bazirati na rad sa loptom" dodao je Adžić.

Tekuće pripreme specifične su i zbog toga što je došlo do promene trenera pa se radi drugačije u odnosu na prethodni period.

"Novi trener, nova pravila, novi zadaci... Na nama je da radimo, da upijamo i mislim da će sve biti kako treba. Polako se skuplja ekipa, neko vreme nismo bili kompletni, ali mogu reći da funkcionišemo kao porodica" zaključio je Adžić.

Ekipa Crvene zvezde boraviće na Zlatiboru do 24. juna za kada je planiran povratak u Beograd gde će se obavljati poslednje pripreme za start kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke