Adžić: "Celog života čekam ovaj trenutak"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.03.2017.
15:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić oporavio se od lakše povrede i biće spreman za 153. "večiti" derbi na kojem bi mogao da upiše i debitantski nastup.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodnog vikenda začinio je trijumf Crvene zvezde u Bačkoj Palanci prelepim golom "makazicama", ali je dan kasnije doživeo lakšu povredu zbog koje je nastup na 153. "večitom" derbiju doveden pod znak pitanja.

Mladi fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić vratio se u sredu treninzima, a evo šta kao neko ko bi u subotu mogao da upiše prvi nastup na "večitim" derbijima ima da kaže o najvećoj svetkovini srpskog fudbala.

"Nikada nisam imao prilike da igram utakmicu pred tako velikim brojem navijača kao što verujem da će u subotu biti na našem stadionu. Ceo život sam u Zvezdi i ovo je trenutak koji toliko dugo čekam" kaže Luka Adžić.

Vezista aktuelnog šampiona Srbije sigurno neće početi utakmicu, ali bi šansu mogao da dobije sa klupe za rezervne igrače što ne doživljava kao neuspeh.

"Zaista nemam tremu, jedva čekam utakmicu i nadam se da ću dobiti šansu. Sigurno mi gol koji sam postigao u prethodnom kolu donosi određenu dozu smirenosti i sigurnosti pred subotnju utakmicu" dodao je Adžić.

Luka Adžić je do sada upisao pet takmičarskih nastupa za crveno-bele od čega četiri u prvenstvu, ali mu je ukupno 73 minuta na ta četiri meča bilo dovoljno da postigne dva gola za Zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Friday, 03.03.2017
20:06

Iskoristi ga Luka na najbolji način i jednim golom napravi im začin.

avatar
SvetskiSampion
Friday, 03.03.2017
17:16

Mali mora da odigra bar poluvreme i zavlaci im jedan komad makazicama . Moze i celu ako Ruiz planira da se setka po terenu. Uvek su bolja nasa deca za ovakve utakmice

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 03.03.2017
01:40

Obicno mlade nade ne pokazu puno na prvom derbiju pogotovo kad ih mediji ovako pumpaju i dignu u zvezde. A stavice ga Grof da igra bar 20 min

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 02.03.2017
19:27

Грофе Аџић мора да игра барем једно полувреме јер то је својим играма заслужио. Мали ће да експлодира на овом дербију ако добије шансу. Боаћи и он ће их уништити. Напред Звездо, напред Институцијо, напред поносу Србије.

avatar
BRAT IGI
Thursday, 02.03.2017
17:44

bice LJegenda ka' cale haha

avatar
SvetskiSampion
Friday, 03.03.2017
17:14

Da, vi imate legende iz albanije to je za ponos...