Advokat u sredu saopštava spisak

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.09.2014.
12:59
Izvor: Beta

orlove u oktobru očekuju dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a selektor Advokat će s tim u vezi u sredu saopštiti spisak reprezentativaca.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat saopštiće u sredu, 1. oktobra, spisak igrača koji će biti u konkurenciji za kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2016. godine protiv Jermenije i Albanije, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije.

Advokat će u sredu, 1. oktobra, u podne u hotelu Hajat saopštiti spisak igrača za utakmicu protiv Jermenije, koja se igra u Jerevanu u subotu 11. oktobra od 18 časova, i utakmicu protiv Albanije, koja je na programu 14. oktobra od 20.45 na stadionu Partizana u Beogradu, u kvalifikacionoj Grupi I.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić saopštiće u petak, 3. oktobra, u podne spisak igrača za dve utakmice baraža protiv Španije, za plasman na Evropsko prvenstvo u češkoj, 2015. godine.

Prva utakmica igra se u petak, 10. oktobra, u Jagodini od 17 časova, a revanš je na programu četiri dana kasnije u Kadizu, na stadionu Ramon de Karansa, od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke