Advokat okupio "Orlove" - "Plasman na EP je naša obaveza!"

Autor: Beta Beta
utorak 02.09.2014.
13:07
Izvor: Beta

Reprezentativci Srbije Dušan Basta i Dušan Tadić ocenili su na okupljanju nacionalnog tima da "Orlovi" moraju da se plasiraju na EP i da je iskustvo Dika Advokata jako bitno za ostvarenje tog cilja.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Basta rekao je danas da je obaveza ekipe da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine i da je važno da dobro počne kvalifikacije.

"Odlazak na Evropsko prvenstvo nam je obaveza i to svima treba da bude jasno. Znam da neće biti lako, poštujemo svakog protivnika, ali daćemo sve od sebe da se plasiramo. Vrlo je važno da dobro počnemo kvalifikacije", rekao je Basta u Staroj Pazovi.

Reprezentativci Srbije okupili su se danas u SC FSS u Staroj Pazovi povodom prijateljske utakmice sa Francuskom, koja će se igrati 7. septembra od 20.45 na stadionu Partizana. U toj utakmici debitovaće novi selektor Srbije, Holanđanin Dik Advokat.

"Bolje je što ćemo početi prijateljskom utakmicom jer ćemo to iskoristiti da se što bolje upoznamo sa novim selektorom. Ekipa je ostala ista, nije bilo mnogo promena i susret sa Francuskom će biti dobra provera pred početak kvalifikacija", rekao je defanzivac Lacija.

Fudbaler Sautemptona Dušan Tadić rekao je da je dok je igrao u Holandiji čuo sve najbolje o Diku Advokatu.

"Imamo dobru bazu, mnogo smo napredovali za dve godine i sve će biti mnogo lakše nego do sada. čuao sam sve najbolje o Advokatu. U Holandiji ga izuzetno cene i uvažavaju. Holandski treneri drže dobru disciplinu i gaje ofanzivni fudbal koji donosi i lepu igru i dobar rezultat", rekao je Tadić.

Reprezentacija Srbije će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine igrati u Grupi "I" sa Portugalom, Danskom, Jermenijom i Albanijom.

Takmičenje u kvalifikacijama Srbija počinje 11. oktobra protiv reprezentacije Jermenije u Jerevanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke