Advokat i Ćurčić spremili spiskove!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.08.2014.
17:15
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektori "A" i mlade reprezentacije Dik Advokat i Radovan Ćurčić objaviće u naredna dva dana spiskove igrača za predstojeće utakmice selekcija na čijem se čelu nalaze.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Reprezentaciju Srbije, odnosno njenu "A" i mladu selekciju, u naredne nedelje očekuju važne utakmice.

Prvi put od postavljanja na selektorsku poziciju Holanđanin Dik Advokat saopštiće spisak igrača na koje računa za prijateljski duel sa Francuskom koji se 7. septembra igra na stadionu Partizana u Beogradu.

Tokom prethodnih dana mnogo je bilo polemike oko toga hoće li selektor "A" reprezentacije prepustiti igrače mlađe od 21 godine svom kolegi Radovanu Ćurčiću a poslednja informacija je da strateg mlade reprezentacije neće moći da računa na Mitrovića, Markovića, Đuričića, Nastasića i Jojića.

Izvesno je da će Advokat pozvati svu petoricu u "A" selekciju dok Radovanu Ćurčiću slede muke u sastavljanju tima.

Našu mladu reprezentaciju očekuju poslednje dve utakmice u okviru Grupe "9" kvalifikacija za EP 2015. u Češkoj. Srbija će 5. septembra gostovati selekciji Italije, dok je 9. septembra očekuje duel sa Severnom Irskom u Portdaunu.

Radovan Ćurčić u četvrtak će objaviti spisak igrača na koje računa za dva pomenuta duela a pored pomenutih igrača selektor mlade reprezentacije neće moći da računa ni na suspendovanog Uroša Vitasa ali ni na povređenog Uroša Spajića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke