Adem Ljajić - Gol kao šlag na tortu!

Autor: Beta Beta
petak 09.10.2015.
10:23
Izvor: Beta

Strelac drugog gola za Srbiju uživa u pobedi koju su Orlovi izvojevali u Elbasanu.

BETA/AP Photo/Hektor Pustina
BETA/AP Photo/Hektor Pustina

Povezane vesti

Srbija je u Elbasanu pobedila sa 2:0 golovima u sudijskoj nadoknadi vremena, iako nema šanse da se plasira na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Pre meča se podigla velika tenzija u regionu i po medijima, ali je susret protekao bez ikakvih incidenata.

Strelac drugog i asistent prvog gola Adem Ljajić ocenio je da je tim igrao jako dobro.

"Utakmica je bila jako dobra, odigrali smo dobro, dali smo svoj maksimum, ostavili smo srce na terenu, kako se to kaže, i na kraju ostvarili željeni rezultat. Bili smo bolji tokom cele utakmice, gol je visio u vazduhu, osećali smo da možemo da ga damo i na kraju smo ga dali"
, rekao je Ljajić.

On je dao gol posle kontranapada i dugačkog sprinta.

"Dobro, to je šlag na tortu, ali sam srećniji zbog asistencije, jer više volim da namestim nego da dam gol. Znali smo da će biti ovako i da će biti veliki pritisak, ali mislim da smo bolja ekipa od njih i ako igramo ovako kao što smo igrali danas i damo svoj maksimum, možemo sa svima da se nosimo. Imamo dobre igrače i samo treba da se to skupi u dobru celinu", rekao je Ljajić.

Fudbalska reprezentacija Srbije bezbedno se u toku noći vratila kući iz Albanije. Srpska delegacija je uz veliko obezbeđenje lokalne policije iz Tirane u Elbasan došla glavnom saobraćajnicom, koja je bila potpuno blokirana.

Nakon utakmice u četvrtak uveče, povratak je organizovan lokalnim putem preko Drača do aerodroma u Tirani, a tokom vožnje koja je trajala više od dva sata takođe nije bilo incidenata, pa su se fudbaleri Srbije u 4.20 sleteli na beogradski aerodrom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 09.10.2015
12:50

Ljajić je 90' igrao veoma loše (bez agresivnosti i zalaganja u odbrani, bez dovoljno kretnji i dobre završnice u napadu), a onda je sa dva poteza rešio utakmicu i promenio celokupan utisak sinoćne utakmice. Mislim da on mora i može mnogo bolje.

avatar
Kladionicar BAN 40
Friday, 09.10.2015
14:29

Napokon da se slozim sa tobom, Ljajic je odigrao jako losu utakmicu ali se izvukao na kraju i izrastao u heroja. I ja ocekujem vise od njega, mozemo samo da se nadamo da ce mu ovo biti motivacija..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 09.10.2015
19:40

Tadić je bio najgori.

avatar
Antonio Candreva87
Friday, 09.10.2015
18:16

DVA GOLA DAO ,jedan namestio i tebi je to malo!? Ma ajde bezi...

avatar
Lord Bobinho Rulz
Friday, 09.10.2015
11:14
avatar
Amar Zo
Friday, 09.10.2015
10:38

Kakvo god misljenje imali o njemu mora se priznati da je nas tehnicki najpotkovaniji igrac i da se jednostavno mnogo vise trudi od Tadica koji me konstantno razocarava . Bravo Ademe

avatar
Leeds United
Friday, 09.10.2015
16:05

Slazem se za Ljajica, ali ne moze se reci da je Tadic lose igrao. Ipak je bilo mnogo tesko proci po levoj strani koja je bila dobro pokrivena. Cak 3 igraca su cuvala tu stranu znajuci da mi forsiramo levo krilo zbog Kolarova. Da je Tadic igrao iza Mitra, mislim da bi bio produktivniji.

avatar
РЕВОЛТ
Friday, 09.10.2015
10:33

Стојковић- Ивановић, Спајић, Настасић, Коларов- Максимовић, Матић - Живковић, Љајић, Костић- Митровић. Рајковић, Баста, Вељковић, Радоја, Милинковић-Савић, Сулејмани, Ђурђић.

avatar
РЕВОЛТ
Friday, 09.10.2015
10:33

Стојковић- Ивановић, Спајић, Настасић, Коларов- Максимовић, Матић - Живковић, Љајић, Костић- Митровић. Рајковић, Баста, Вељковић, Радоја, Милинковић-Савић, Тадић, Сулејмани. СРБИ!

avatar
РЕВОЛТ
Friday, 09.10.2015
10:27

Kad bismo bili pametni, ubacili bismo svog coveka da napravi incident u Jerevanu predstavljajuci se kao glupava sipurika:-D Steta sto bi tesko moglo da dodje do toga da im zbog toga oduzmu cak pet bodova, UEFA bi bila spaljena i sravnjena sa zemljom:-), a jos i nama treba pobeda:-p

avatar
РЕВОЛТ
Friday, 09.10.2015
10:24

Bravo, Ademe! U svakom slucaju, ta asistencija je bila vaznija nego gol:-D