Acko ponos Niša - Piksi, pa on!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.05.2016.
19:29
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Odluka novog selektora Slavoljuba Muslina da u nacionalni tim pozove i golmana Radničkog Aleksandra Acka Jovanovića, izazvala je veliko zadovoljstvo, ali i ponos ljubitelja fudbala u gradu na Nišavi.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Naime, prvi put još od 1984. godine, kada je Dragan Stojković Piksi debitovao za reprezentaciju tadašnje Jugoslavije, Radnički iz Niša se može pohvaliti da ima svog aktuelnog igrača u sastavu našeg nacionalnog tima.

Ovoga puta, to je odlični čuvar mreže Aleksandar Jovanović, koga je Slavoljub Muslin uvrstio na spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve protiv Kipra, Izraela i Rusije krajem meseca.

Naravno, ova Muslinova odluka izazvala je dosta pozitivnih reakcija u Nišu, a u izjavi za klupski sajt se oglasio i sam Jovanović.

''Mnogo mi je drago zbog toga što se nalazim na širem spisku reprezentacije Srbije za naredne utakmice. Svaki igrač se trudi i vredno radi ka tome da brani grb svoje zemlje.

Još veće zadovoljstvo mi pričinjava to što sam do mesta u selekciji došao kao golman Radničkog, ekipe za koju navijam i koju volim'',
objašnjava Jovanović.

Njegov prezimenjak, sportski direktor Marko Jovanović čestitao je golmanu Radničkog, uz želju da mu ovo bude dodatni podstrek za još bolje partije.

''Ovo je veliko priznanje za Radnički i plod našeg rada. Radnički dosta dugo nije imao igrača u reprezentaciji, a Aca je svojim radom zaslužio poziv.

Neka ovo bude poruka igračima da ne moraju da hrle u Beograd kako bi napredovali i došli do reprezentacije. Čestitam Jovanoviću i od njega očekujem da nastavi istim tempom'',
izjavio je Marko Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke