Abu obradovao ''Grobare''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.10.2015.
14:12
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Iako je još uvek neizvesno, utisak je da bi Abubakar Oumaru ipak mogao da zaigra za Partizan u meču sa Bilbaom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Ljubinko Drulović to još uvek nije mogao da potvrdi, verovatno se ništa sa sigurnošću neće znati do pred sam početak utakmice u četvrtak u 19 časova, ali Abubakar Oumaru je u izjavi za TV Partizan dao optimističke naznake po tom pitanju.

On je, naime, konstatovao da ''nije ništa strašno'', kad je njegova povreda u pitanju, ali da se čeka završna reč lekara.

''Još sam povređen, ne znamo još da li ću da igram, videćemo, ali svakako, znamo koliko nam znači ova utakmica.

Igramo na našem stadionu protiv jedne velike, ozbiljne ekipe, ali mislim da imamo kvalitet da pobedimo, samo je pitanje koliko ćemo bidi organizovani.

Osećam se dobro, počeo sam da trčim, uradiću još ultrazvuk da vidim stanje povrede, ali nije ništa strašno, nadam se da ću moći da igram'',
izjavio je Oumaru.

On je izrazio nadu i da će tribine stadiona u Humskoj biti ispunjene do poslednjeg mesta.

''Nadam se da će što više navijača doći na stadion da nam da podršku. Meni je svaka utakmica ista, ali ova protiv Bilbaa u Evropi je nešto drugo, jer znate koliko ljudi to gleda'', dodao je Oumaru.

On je, posle odličmnih partija u dresu Partizana ponovo dobio poziv i u reprezentaciju Kameruna, ali zbog povrede nije mogao da nastupi za nacionalni tim. Ipak, i sam poziv mu mnogo znači.

''Bio sam sa reprezentacijom imao sam i tamo terapiju, ali srećan sam što sam se vratio u nacionalni tim, dugo nisam video svoje saigrače, bio sam sa njima sve vreme tokom prvenstvene pauze'', objašnjava Oumaru.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke