A šta Božović ima da kaže o žrebu za LŠ?!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.06.2016.
13:37
Izvor: Beta

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da je zadovoljan žrebom za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da njegova ekipa ne sme da se opusti zbog nešto lakših rivala.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde igraće protiv pobednika duela izmedju Valete i Toršavna u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, odlučeno je danas žrebom u Nionu.

Zvezda će prvu utakmicu igrati kao gost. Prva utakmica igraće se 12. ili 13. jula, a revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

"Realno gledano, dobili smo najbolje moguće rivale. To nam je bilo bitno jer smo u pripremama, igraćemo te mečeve bez ijedne prvenstvane utakmice u nogama i zbog toga je bilo važno da protivnici budu iz kategorije lakših, mada lakih nema. Moramo se ozbiljno pripremiti i nipošto se ne smemo opustiti"
, rekao je Božović za sajt kluba.

Žrebu su prisustvovali sportski direktor Blaža Raosavljević i poslovni direktor Stefan Pantović.

"Ne želimo nikoga da potcenjujemo, ali verujemo da smo dobro prošli na žrebu. Naraočito ako se uzme u obzir koga smo sve mogli da dobijemo. Ozbiljno ćemo shvatiti ovaj dvomeč. Ono što u ovom trenutku znamo, jeste da je Faranima prvenstvo u toku, a da Maltežani imaju veoma iskusan tim. Ipak, sve je na nama. Zbog toga je bitno da ostanemo čvrsto na zemlji i dobro se pripremimo"
, rekao je Raosavljević. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Tuesday, 21.06.2016
08:44

Nije sporno da je Zvezda favorit, ali bi svakom meču u Evropi trebalo pristupati izuzetno ozbiljno zbog bodovanja. Da je Zvezda pobeđivala sve mečeve koje je trebalo da pobedi kao favorit, sada bi bila povlašćena i u trećem krugu kvalifikacija. Zato momci, pamet u glavu...

avatar
Dragica Podric
Tuesday, 21.06.2016
02:46

Александар Рашић| pre 14 satinZvezda je dobila lakog protivnika, ukoliko se dobro pripreme psihicki, posao ce da zavrse jos u prvoj utakmici u gostima. Malta je bliza destinacija ali i sa jedno 10-ak stepeni vise nego na Ostrvima.. Ovim zrebom i, da kazemo, prolaskom Zvezda ce zaraditi skoro 2 miliona Evra. Znaci, najteza prepreka za Zvezdu bice 3. kolo jer ukoliko ga preskoce imaju sigurno LE, sto bi za klub bilo u rangu osvajanja KS iz '91 zbog momenta u kome se trenutno nalazi. Hteo bih samo da kazem jos ovo, Zvezda je u poslednjih 12 meseci dovela prava pojacanja i pokazala domacim klubovima da uz malo ulaganja moze da se sastavi jako dobar tim

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 20.06.2016
21:45

To nisu protivnici zbog kojih treba da nas boli glava. Protiv njih mozemo staviti u tim i Parkera.

avatar
Monday, 20.06.2016
16:16

Ako Zvezda ne može da sa drugim timom pobedi Farane ili Maltežane, onda klub treba rasformirati. A što se tiče žvaki da ova dva meča treba shvatiti ozbiljno, itd., reći ću da drugi tim Zvezde na leru mora da pobedi ove pacere bar sa tri razlike, a u suprotnom da svaki igrač prestane sa profesionalnim bavljenjem fudbalom... Igrači su najkvarljivija roba, to znam iz iskustva, i ja bih od svakog zatražio finansijsku garanciju zalaganja, kvaliteta igre i izvesne pobede u visini razlike između prosečne plate u Srbiji i njihovih zarada, čak i u visini izmakle dobiti za slučaj plasmana u LE. Pa neka se kockaju na svoju štetu a ne na štetu kluba. A što se tiče takmičarskog duha i pobedničkog mentaliteta, neke, neću da ih imenujem, ni sa puškom, ni sa motornom testerom ne možeš naterati da se uključemi potrče... nE, za to postoji prelazni rok, da se izvrši SELEKCIJA, i pripreme da se ekipa PRIPREMI. A to je već stvar uprave i tzrenera.

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 20.06.2016
14:51

Nikoga ne potceniti i samo ozbiljno pristupiti svakoj utakmici. Meč po meč, dajte sve od sebe i neka je sa srećom.

avatar
Бојан Божић
Monday, 20.06.2016
14:49

"Imaju jako iskusan tim" , radno iskustvo 5 godina konobar , golman 2 godine ribar .. Pa ako ne dobijemo obe nemamo sta traziti dalje...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 20.06.2016
17:02

Pa neće valjda da izjavi da sve osim 3:0 je katastrofa, mora i protivniku da se iskaže neka doza poštovanja.

avatar
M_85
Monday, 20.06.2016
17:54

а Исланд?

avatar
Meepo
Monday, 20.06.2016
13:43

Srecno ti bilo Zvezdo.... I mom Partizanu, i Cuki i Vosi... Svima srecno!

avatar
Monday, 20.06.2016
17:25

BRAVO Meepo! To je pravi pristup.

avatar
Џејсон Стејтамм
Monday, 20.06.2016
20:51

Bravo care, to su ljudi,mi smo svi prvo Srbi pa onda delije i grobari