Staridž se vratio i ponovo zaplesao!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.01.2015.
17:47
Izvor: Sportske.net

Engleski reprezentativac Danijel Staridž čekao je 152 dana da ponovo zaigra za Liverpul a period oporavka od povreda očigledno nije uticao na samopouzdanje sjajnog napadača koji je posle 12 minuta igre pogodio protivničku mrežu.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Dugo su čekali navijači Liverpula na povratak Danijela Staridža, momka koji je u prethodnoj sezoni činio tandem "S&S" uz pomoć kojeg su "Redsi" došli do mogućnosti da se bore za titulu.

Povrede koje su početkom sezone ostavile Danijela Staridža van stroja uticale su i na efikasnost tima Brendana Rodžersa ali se čini da je mukama došao kraj.

Posle 152 dana čekanja Staridž je zaigrao za "Crvene" a mesto u timu ustupio mu je Lazar Marković koji je teren napustio u 68. minutu.

Samo 12 minuta igre bilo je dovoljno Danijelu Staridžu da razgali okupljene na "Enfildu" i stavi tačku na trijumf Liverpula u duelu sa Vest Hemom.

Fantastični napadač dobio je upotrebljivu loptu po desnoj strani a onda je topovskim udarcem u bliži ugao gola Adrijana pogodio za vođstvo Liverpula od 2:0.

Usledila je prepoznatljiva proslava pogotka koju su navijači viceprvaka Engleske čekali kao "ozebo sunce".

Ne propustite