Mormek: ''Sudija nije brojao do deset...''

  • 05. mart 2012.

  • 00:11

  • Izvor: Sportske.net

Francuz koga je u subotu uveče nokautirao Vladimir Kličko posle meča konstatovao kako su sudije ''prerano prekinule borbu''.


Foto: beta

Žan Mark Mormek nije imao nikakve šanse protiv mnogo snažnijeg Vladimira Klička, ali smatra da je mogao i nešto duže da se zadrži u ringu.

"Sudija je morao da broji do deset da vidi da li ću ustati. Prerano je zaustavio borbu'', konstatovao je Mormek.

Da li bismo u tom slučaju mogli da vidimo nešto više od njega, prosudite sami...


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Iguain pretekao Maradonu!

Het-trikom protiv Lacija, fudbaler Napolija Gonzalo Iguain stigao do brojke od 17 postignutih golova u svojoj prvoj sezoni u Seriji A, čime je nadmašio slavnog zemljaka Dijega Maradonu, koji je u svojoj prvoj sezoni u dresu Napolija postigao 14 golova.

17

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Glas naroda

"Večiti", svaka bi vas birtija poželela!

Formula je sledeća, ko je dalje od državnih jasli piše saopštenja, onaj drugi odgovara sa visine. Onda se umeša savez sa opštim mestima, pa neko poviče "privatizacija" i svi se razbeže. Umesto zaključka, prisetite se kako je izgledao jesenji derbi.

Dalje...