Fjuri prihvatio izazov - Čeka nas novi spektakl!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.04.2017.
10:39
Izvor: Sportske.net

Ljubitelji boksa u subotu su mogli da uživaju u borbi za naslov prvaka sveta u teškoj kategoriji, a odmah nakon pobede Entoni Džošua je pozvao Tajsona Fjurija na megdan.

Epa/Sean Dempsey
Epa/Sean Dempsey

Povezane vesti

Bokserski spektakl kojem smo u subotu uveče mogli da posvedočimo okončan je pobedom Entonija Džošue pred oko 90.000 ljudi čime je svet dobio novog prvaka u teškoj kategoriji.

Senzacija iz Velike Britanije, momak koji je i devetnaesti uzastopni meč dobio nokautom, savladao je velikog Vladimira Klička i najavio početak jedne nove ere.

Odmah nakon meča Entoni Džošua se obratio prisutnima i p(r)ozvao Tajsona Fjurija da podele megdan, što je 28-godišnji "Kralj cigana" iz Mančestera odmah prihvatio.

"Izazov prihvaćen. Daćemo svetu najveću borbu u poslednjih 500 godina. Boksovaću sa tobom. Ti si bokserski san" napisao je Fjuri na "Tviteru" i potvrdio da prihvata Džošuin poziv.


Tajson Fjuri je u novembru 2015. godine savladao Vladimira Klička na poene u borbi za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji, ali je zatim usledila agonija.

Više puta je Fjuri, navodno zbog problema sa povredom, odlagao revanš, a kada više nije bilo prostora za uzgovore ustanovljeno je da je bio pozitivan na kokain.

Da bi svet zaista prisustvovao borbi između Entonija Džošue i Tajsona Fjurija neke stvari će morati da se promene jer Fjuri trenutno nema licencu u potpuno je van forme.

Zbog toga treba sačekati i videti da li će zaista Tajson Fjuri biti prvi naredni protivnik Entonija Džošue ili ćemo na taj okršaj morati da sačekamo neko vreme.

Ne propustite

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Thursday, 04.05.2017
03:32

Fjuri je snazniji,e sad odavno se ovde ne gleda samo snaga,ima tu sve vise i vise zadkulisnih detalja,mada ako se ovaj spektakl u najavi dogodi-verujem da ce ipak Fjuri pobediti,Dzosua je bio favorit i pobedio je,a ocekivali su mnogi da mec resi ranije,bio je cak u nokdaunu,dakle sa Fjuriem se niposto ne bi izvukao...

avatar
Di Magia
Sunday, 30.04.2017
14:47

Bice to zanimljiv mec, ako do njega dodje... I Fjuri je sirova snaga samo sto umesto na treninge snagu trosi na druge stvari...

avatar
Leonida
Sunday, 30.04.2017
11:38

Kakav bre onaj balvan Fjuri pokvatire ga ovaj Dzosua samo da popravi kondiciju snagu ima.Sto se tice Fjurija sramota je cije ime nosi bokserske legende uporediti ta dva boksera je smesno.Fjuri ima 160 kilograma mora da skine 60 pa da nabaci kondiciju i misice tesko ce to bit protov razbijaca Dzosue

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 30.04.2017
15:30

Druže Fjuri nikad nije izgubio, verovatno zna šta radi

avatar
malialejandro4LFC
Sunday, 30.04.2017
11:34

Ma Fjuri mu ne moze nista,ovaj decko je cudo! Sjajan bokser! Samo napred Entoni!

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Sunday, 30.04.2017
11:00

Fjuri ce ga lagano dobit

avatar
Tuta Bugarin
Sunday, 30.04.2017
13:40

Nadam se da si sarkastičan. A i vidim da slabo pratiš boks. Za tešku kategoriju je sramota da jedan cirkuzant kakav je Fjuri bude šampion. Ako ništa Džošua liči na boksera, pravi sportista, a uz to je opasan borac. Ako si ga gledao vidio si kakvu tehniku momak posjeduje. Sinoć je pokazao da ima slabosti, mora još da poradi na sebi i biće pravi šampion, pa i taj boks da krene malo uzlaznom putanjom ;) !!!

avatar
Tuta Bugarin
Monday, 01.05.2017
23:50

Pitam se samo ako ga je kao što kažeš, prebio kao vola u kupusu, zašto jednostavno nije završio s njim. Momak je po prvi put u karijeri težak 113 kg, čini mi se toliko, mora to da ima malo uticaja na njegovu kondiciju. To šta je bilo prije nokauta više i nije važno, momak ga je sredio i gotovo, na kraju imao dovoljno SNAGE. Nekad pogledaj, neku drugu Džošuinu borbu, proprati malo boksa, pa ćemo pričati :), pozz

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Monday, 01.05.2017
20:41

Ta tehnika traje prvi minut runde onda kao prebijena macka ne moze ruke da digne Klicko od 41 godinu ga je do 11 runde vodio na poene i prebio kao vola u kupus

avatar
Amar Zornic
Sunday, 30.04.2017
10:52

Ufff vec me hvata euforija za taj mec , pod uslovom da bude ocekujem mnogo