Evo šta se desi kad Fjuriju oduzmete pojas!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.12.2015.
14:42
Izvor: Sportske.net

Međunarodna bokserska federacija (IBF) oduzela danas jedan od šampionskih pojaseva Tajsonu Fjuriju koji je nakon takve odluke spremio šokantan odgovor.

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Boskerski šampion Tajson Fjuri nedavno je savladao Vladimira Klička i tako prekinuo vladavinu neprikosnovenog Ukrajinca u teškoj kategoriji.

Pobeda koju je Britanac ostvario u Dizeldorfu kao da mu je pomutila razum pa iz dana u dan nastavlja da puni novinske stupce šokantnim izjavama i postupcima.

Međunarodna bokserska federacija (IBF) odlučila je da mu oduzme jedan od šampionskih pojaseva jer Britanac nije želeo da brani titulu protiv obaveznog izazivača već je potpisao ugovor o revanšu sa Vladimirom Kličkom.

Takva odluka očito je naljutila svetskog šampiona u teškoj kategoriji pa je šampionski pojas završio u WC šolji što se može videti na fotografiji koju je podelio tim Tajsona Fjurija.

Ne propustite

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grande Juventino
Wednesday, 09.12.2015
19:58

U skladu sa prezimenom, posto Fury znaci : bacacc stvari u solju x)

avatar
Wednesday, 09.12.2015
16:13

Kuda ide ovaj boks kad je ovaj šampion, ovo više veze nema sa sportom.. Užas.. Nadam se da će ga Kličko pobijediti, jer iako nije atraktivan bokser, veći je sportista od ovog Indijanca..

avatar
Enciklopedija
Wednesday, 09.12.2015
19:27

Boks je otisao u penziju zajedno sa poslednjim pravim borcem Lenoks Luisom,i naravno bokseri pre njega..On je poslednji pravi...Danas je to sve nestalo,teska kategorija ne postoji,a najveci bokserski mec smatra se duel dvojice boksera po 1,65 visine i 65 kila...Danasnji Klicko i ovaj iz naslova su bruka za ovaj sport.

avatar
lakipfc
Thursday, 10.12.2015
05:13

To sam i ja skoro napisao i likovi mi izlupase minuse,ko je pre 15ak godina pratio pero kategoriju i ko bi tada gledao Pakjaa i Mejvedera,niko,nego u nedostatku pravog boksa ono je iskocilo,prenapumpano...boks ne postoji vise

avatar
Thursday, 10.12.2015
00:21

Tačno tako.. Pare su uništile skoro svaki sport, pa tako i boks.. Sramota je da kao što si rekao, jedan Mejveder bude najbolji bokser generacije.. I to da neki kažu da je najbolji svih vremena.. Ko to kaže neka ne izlazi iz sobe..

avatar
Billionaire
Wednesday, 09.12.2015
16:00

Valjda je pustio vodu, nije vadio opet iz solje nadam se :)