"Siksersi", ne morate da pobedite, samo dajte 90 poena!

Autor: Boban Filipović
petak 21.11.2014.
14:21
Izvor: Sportske.net

Filadelfija još uvek ne zna za pobedu, otvorili su sezonu crnom seijom 0/11, što je primoralo jednog od poslovnih partnera ovog kluba da promeni politiku poslovanja.

Beta/AP Photo/Eric Gay
Beta/AP Photo/Eric Gay

Povezane vesti

O čemu se zapravo radi?

Picerija "Papa Jones" imala je promociju da za svaki naručen proizvod mušerije imaju 50% popusta u slučaju da "Siksersi" dobiju utakmicu.

Od toga slaba vajda, izgubili su sve do sada, prosečnom razlikom od 16.4 poena, te je došlo do promene uslova za ostvarenje popusta.

Budući da pobeda zvuči kao nemoguća misija, sada će biti dovoljno da košarkaši Filadelfije ubace 90 poena. To je uslov da pice budu snižene u pola cene na dan odigravanja utakmice.

papa jones

"Siksersi" su do sada prosečno ubacivali 88.6 poena, najmanje u celoj ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fidel Kastro
Friday, 21.11.2014
15:42

Svi se šale sa Filadelfijom, ali ovaj tim će biti za 2-3 godine ozbiljan. Ovi kojih ih kritikuju uopšte ne znaju kakavim je roster. U timu imaju samo 2 igrače koji imaju više od 2 sezone u NBA !!! A napravili su perspektivan tim. Karter Vilijams, Noel, Embid i Šarić kad dođe sledeće godine su odličan tim u najavi.

avatar
Forza Napoli
Friday, 21.11.2014
16:04

To i ja kazem.I opet ce na sledecem draftu uzeti nekog dobrog igraca + Embid bi trebalo da bude zivotinja.Podsecaju me na Oklahomu pre 6-7 godina,puno koinaca,puno poraza,ali godinama su postali favoriti za prsten