Četiri 'uskoka' na "Lejnu" - Marketing je čudo!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.11.2014.
23:31
Izvor: Sportske.net

Ukoliko ste se večeras zapitali otkud to da utakmica u Ligi Evrope bude prekinuta čak četiri puta zbog upada navijača na teren, evo vam odgovora.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Utakmica 5. kola grupne faze Lige Evrope između Totenhema i Partizana završena je pobedom domaćeg tima rezultatom 1:0 (0:0) a svi oni koji su gledali meč na "Vajt Hart Lejnu" imali su prilike da vide pomalo neuobičajenu situaciju u prvom delu susreta.

Upad navijača na teren nije ništa novo ali kada se to dogodi čak četiri puta u razmaku od svega dvadesetak minuta, e onda to nije slučajnost.

Kako smo uočili da osobe koje su utrčavale na teren stadiona Totenhema na majci imaju iste printove shvatili smo da se radi o prostom marketinškom triku firme koja je tokom večeri preuzela odgovornost pomenute upade.

Dakle, nije reč o navijačima Totenhema već o osobama koje su pristale da budu plaćene za upad na teren koji sa sobom povlači rigorozne kazne u Engleskoj.

To što će "uskoci" do kraja večeri ili tokom narednih dana dobiti zabranu ulaska na sve engleske stadione u periodu od tri godine i što će biti prinuđeni da plate oko 300 funti penala nije ništa spram profita koji će imati kompanija koja ih je unajmila.

O kakvom se marketinškom triku radi govori i podatak da je server firme koja se reklamirala na nesvakidašnji način pao zbog naleta onih koji su želeli da vide o čemu se radi.


Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Đuriću Odlazi
Friday, 28.11.2014
00:51

A da li ce Totenhem biti kaznjen zbog upada navijaca na njihov teren!? O tome treba da pisete i da kritikujete na sav glas kao sto to oni rade!

avatar
sakicmilan
Friday, 28.11.2014
12:30

sto bi bio kaznjen, jesi citao text., vidis da nisu navijaci!

avatar
PintoDaCosta
Friday, 28.11.2014
17:37

Pa nije za mene ni Bogdanov navijac...nije ni onaj sa majcom SRS-a bio tu zbog utakmice...

I sta sad? Oni upali i oduzeti nam bodovi...

avatar
Đuriću Odlazi
Friday, 28.11.2014
14:06

Upali su navijaci, ljudi, nebitno ko je, usli su na teren. Ne znam sta ti tu nije jasno.

avatar
PintoDaCosta
Friday, 28.11.2014
12:53

Bravo, zasto im ne oduzeti tri boda..kao npr Srbiji u kvalifikacijama zbog upada par navijaca. Sta je cetiri navijaca bolje od 10?